EURO Nations Tournament 2018
-
@ac-bubol said in EURO Nations Tournament 2018:
To już Nasza z Stefanem druga z rzędu taka bitwa reprezentacyjna w której nie ma Historii i oporu ze strony przeciwnika, trochę brakuje emocji
Pierwsza: Polska - Libia 1894 - 564@ac-bubol To tylko świadczy o potędze umiejętności waszych i innych kadrowiczów. Polska jest wielka w OSM :clap_tone3:.
-
@dovco_handf a może i rywale są po prostu ciency jak "mazowszanka" Jerzy
umiejętności naszych menago,o których wspomniałeś pozwalają wykorzystać właśnie słabość Słowaków -
Może taktycznie nie są tacy źli, ale z budowaniem składu tragicznie i dla tego nie mają szans
-
@daroo933 said in EURO Nations Tournament 2018:
@borynos said in EURO Nations Tournament 2018:
jaja se z nas chłopaki robią, jeden już 4 dzień się nie loguje :thumbsdown_tone2:
Dziwisz się? Przy takich batach też bym się nie logował xD
Znając Ciebie to byś zwiał z ligi Na pewno w tak trudnym momencie
-
This post is deleted!
-
Gra się trochę lituje nad rywalami, bo Artur dostał dwie czerwone w 36 i 57 minucie przy stylu normalnym. Reszta planowo;)
Puchar:
-
-
Takiej bitwy jeszcze nie grałem
-
@stefan-joptwojmać @gorkins gola nie stracił. @AC-Bubol z @borynos po 1 w plecy.Ładnie
-
Pięknie tabela wygląda. Z góry na dół biało-czerwoni na pierwszych miejscach.
-
@huzar-shakir - mnie sędzia pozamiatał, dwie czerwone dostałem 30 i 50 min a i 0:1 w plecy a mecz 7:8 w strzałach i 49 -51 w posiadaniu do końca miałem nadzieję że coś strzelę i zremisuję w 9
-
@stefan-joptwojmać Co tu się .... , takiego wyniku jeszcze nie widziałem . Trzeba docenić rywala za to że nadal grają
-
@mati-colchoner said in EURO Nations Tournament 2018:
@stefan-joptwojmać Co tu się .... , takiego wyniku jeszcze nie widziałem . Trzeba docenić rywala za to że nadal grają
Ostatni od nich od tygodnia się nie loguje:|
-
@stefan-joptwojmać Nie znam dokładnie zasad, ale jak dobrze pamiętam gdy zespół odejdzie w trakcie bitwy, przegrywa różnicą tysiąca punktów, więc paradoksalnie lepsze dla nich byłoby poddanie się
-
A my dalej swoje..
-
@stefan-joptwojmać Ta bitwa to powinien być tylko sparing przed EURO