Maç simülasyonları
-
Maç simülasyonları neye göre yapılıyor bilmiyorum ama çok saçma ve haksızca olan durumlar var. Her gün oyuna girerek emek veriyoruz oyuncuları geliştiriyoruz taktiklere bakıyoruz vs. vs. ama simülasyonda yenilmemin neredeyse imkansız olduğu bi takıma yeniliyorum bu durum normal lig için o kadar büyük sorun olmuyor ancak kupa maçında üstelik finalde ben de antreman kampına gittim rakibim de ve açık ara benim kadrom (yedekler dahil) daha iyiydi ve kaybettim bu durumu gerçekten açıklamanızı istiyorum geçiştirmeden lütfen ! bahsettiğim maç bu.
-
@talha-temif ne yalan söyleyeyim bazen benim de aklıma yatmayan saçma sapan maç sonuçları oluyor gerçekten de. futbol bu her sonuca açık bir oyun. cazibesi de bu yüzden fazla ya zaten. ama ortalama gücün 90+ iken 70'lik takımlarla berabere falan kalabiliyorsun bu da çok sinir bozuyor. mesela 18-5 şut çekmişsin topla %65 oynamışsın skor 1-1 falan çok can sıkıcı oluyor gerçekten de. osm oyun motoru sürekli değişiyor sanırım. stabil bir yapısı yok dinamik bence. her taktik her an işe yaramıyor. belki oyun motorunda derin öğrenme gibi bir algoritma vs. olabilir. tahmin etmek çok zor. yani bu sorunuzun cevabı yok gibi pek.
-
Merhaba @talha-temif
Kupa maçları tarafsız sahada oynanır . Yani stadyumuzdan gelen ev sahibi avantajından faydalanamıyorsunuz. Kadronuzun iyi olması ise maçı %100 alacağınız anlamına gelmez. Maç kazanmanın bir çok faktörü bulunuyor. Bunlar ;
Maç kadrosu
Taktiğiniz
Rakibin taktiği (size ters gelebilir)
Hakemden yana almış olduğunuz risk
Stadyum avantajı
Özel antrenman
ve aklıma gelmeyen bir çok neden daha var. Forumu biraz araştırmanızı tavsiye eder iyi oyunlar dilerim.