Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
Oyundaki en yüksek oyuncu sayısına sahip takım hangisidir ?
-
This post is deleted!
-
@mentos021 Güç olarak mı kadro olarak mı ?
-
@cnytakn sayı olarak yani mesela ilk alındığında 40 oyuncusu bulunan takım var mı oyunda
-
@mentos021 yuksek sayida olan takim var tabi ama oyuncu gucleri 59 60 gibi yani 10 tane 80 oyuncun olsun daha iyi ️
-
Merhaba @lord-bloodraven
433 kanat oynayacaksaniz defansif gucu yuksek olanlari kanata koyarak daha cok verim alabilirsiniz. Defansif gucu olmayanlar ise yani pivot forvet dedigimiz cinsten olanlar yani santrafor 3 lu forvetin tam ortasina alabilirsiniz. Iyi forumlar
-
Hocalarım Avrupadan Güçlü Ve Zayıf Takımlar Söyleyebilirmisiniz Lütfen Yalvarırım
-
güçlü veya güçsüz takım olarak anlatmak istediğiniz tam olarak nedir acaba
-
Hocam Güçlü Takım Bercelona Güçsüz Takım Atalanta Gibi Bunları Söylermisiniz
-
Takımları seçerken güçlü veya güçsüz takımların hedefleri gözüküyor zaten örneğin; Bayern Münih hedefi 1 Freiburg hedefi 15 gibi keyifli oyunlar dilerim.
-
10 takımlı liglerden kümede kalma hedefi bulunan hangi takımları önerirsiniz ?
-
Merhaba @mentos021
Estonia Ligi -Narva Trans.
Honduras Ligi-Social Sol -
Biliyorum Hocam Hangi Ülkeden Hangi Takımı Alsam Bilmediğim İçin Kararsız Kaldığım İçin Yazdım
Siz Hangi Ülkenin Takımlarını Önerirsiniz Bir Sürü Ülke Ve Bir Sürü Takım Var Ondan Karasız Kaldım
Bir Den Fazla Takım 100 veya 100 Takım Önermenizi İstedimElimde Denemek İstediğim Taktikler Var Onlar İÇİn Takım Arıyorum
-
Gurcistan > Dinamo batumi alabilirsiniz
-
Herkese hayırlı akşamlar.
Defansı ve hücumu eşit olan orta saha oyuncusu (95-95-95 misal) orta sahanın neresinde oynatılırsa daha doğru olur? (Defansif orta saha, ofansif orta saha,kanat, göbek vb.) -
Orta sahanin gobeginde oynatabilirsiniz.
-
Son güncellemelerden sonra büyük liglerde 25 yaş altı +90lık pek oyuncu kalmamış
-
Yeri burası mı bilmiyorum ama...
Yeni bir takım aldığınızda stadyum geliştirmesini nasıl yapıyorsunuz.
Ben lig çok kısaysa önce saha geliştiriyorum, uzun ise antrenman.
Sizce hangisi daha mantıklı. -
-
Merhaba @comfortablynumb1903 Benim kendi fikrim ilk önce saha geliştirmek ne kadar erken biterse okadar avantaj, bunun yanısıra antrenman sahası ilk önce geliştirince ilk aldığımız oyunculara bir etkisi yok genelde ilk oyuncuları sattığımız için ama ilk maçlarda saha avantajı güzel oluyor, tabi bu benim düşüncem iyi oyunlar