MPG 2018
-
@byku-duma-warmii Nie ma co ukrywać ale @Mati-Colchoner robi wam grę w każdej bitwie, jedynie z Husaria przegraliscie bo grałem ja i ja MVP tej bitwy (żart)
O ile dobrze pamiętam to 4 MVP Matiego w tych mistrzostwach, gratulacje Mati jesteś kozakNie dodawaj sobie za wiele @Mati-Colchoner pozwolił i mnie zdobyć na nim 4 pkt
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@byku-duma-warmii Nie ma co ukrywać ale @Mati-Colchoner robi wam grę w każdej bitwie, jedynie z Husaria przegraliscie bo grałem ja i ja MVP tej bitwy (żart)
O ile dobrze pamiętam to 4 MVP Matiego w tych mistrzostwach, gratulacje Mati jesteś kozakNie dodawaj sobie za wiele @Mati-Colchoner pozwolił i mnie zdobyć na nim 4 pkt
Widzisz tam to słowo w nawiasie czy do okulisty już czas Przemku?
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
Widzisz tam to słowo w nawiasie czy do okulisty już czas Przemku?
Widzę co muszę i co chcę widzieć
-
@daroo933
To prawda. Nie ma co ukrywać @Mati-Colchoner robi robotę, ale naszą główną siłą jest wyrównana i zgrana drużyna -
@didierluk said in MPG 2018:
O której godzinie będą zakładane ligi?
Decydują PM, ale najlepiej ligę zakładać około 21:30.
-
Liga założona zaproszenia wysłane
-
U nas również liga założona i zaproszenia wysłane
-
MVP bitwy PAM vs SL zostaje @suchy998!
-
@dovco_handf dzięki
-
Wracając jeszcze do poprzedniej rundy i bitwy Polish Eagles vs Aleja Gwiazd
Dziękuję wam za rywalizację z nami. Za walkę należą wam się brawa @Marcin657827 @maqpax @Pansushe @piotras231
Chciałem podziękować również mojej ekipie @tristan1982 @FORMOZA @Rhett1 za świetną grę i wygraną
MVP bitwy Polish Eagles vs Aleja Gwiazd zostaje @tristan1982.
Ja i Marcin nie mieliśmy problemu z wyborem MVP , @tristan1982 wygrał Mistrzostwo i Puchar w naszej bitwie. -
Dzięki za wyróżnienie , ale tak na prawdę cała drużyna zasłużyła na uznanie bo wszyscy pracowali na to abym mógł cel osiągnąć
-
-
@stefan-joptwojmać PAM grała już 5 bitw w tych MPG Aktualnie grają ostatnią bitwę w tych MPG
-
Dzięki panowie za wyróżnienie MVP. Zdobyć ten tytuł po raz , grając z najlepszymi w kraju, to wielkie wyróżnienie
-
@stefan-joptwojmać PAM grała już 5 bitw w tych MPG Aktualnie grają ostatnią bitwę w tych MPG
Wiem Damian mam to poprawione u siebie w tabelce;p
-
MPG: Polish Eagles vs Spartacus Legends - 1/17 kolejka
-
1/17
-
@sniki26 Kara dla nas. Przypadkiem kliknąłem sparing z Rusewiczem. Przepraszam wszystkich. W karach więc mamy remis