MPG 2018
-
11/17
-
@krystian16061994
Po tej kolejce mogę wywnioskować tylko tyle, ta gra zmierza niestety do nikąd -
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@krystian16061994
Po tej kolejce mogę wywnioskować tylko tyle, ta gra zmierza niestety do nikądSkąd takie wnioski? Jakieś konkrety?
-
12/17
-
@daroo933
Jakbyś zobaczył co się dzieje w wynikach u nas w bitwie, pewnie byś zrozumiał. -
@krystian16061994 nie lepiej by było jakbyś oddał mecz @toomanyways? Ty już masz kilku punktowa przewagę a tak było by łatwiej wyjść z ostatniej pozycji. Mimo wszystko jesteście blisko rywali i liczę na waszą wygrana
-
@byku-duma-warmii Gdybym zobaczył to pewnie tak ale niestety nie widzę.. Jeśli chodzi o to że przegrywacie np mając lepsze statystyki to normalne. Ta gra coraz bardziej utożsamia się z realną piłką czy to dobrze? Z jednej strony tak z drugiej nie, wiadomo to gra i kto jest lepszy powinien wygrać
-
@daroo933 to ja najlepszy przyklad z, ostatniej bitwy najsłabszy skład a wygrałem ligę xd
Ja zawsze mam w bitwach najsłabsza kadrę a często wygrywam z tymi teoretycznie lepszymi kadrowo. Taktyka robi swoje i tyle możesz mieć kadrę nawet kilka razy lepszą ale mając gowniana taktykę bata nie ukrecisz
-
A co w bitwie PAM vs SL? Mocno zacięta .
-
13 kolejka na remis, ale przewaga SL nad PAM drastycznie spada:
-
MPG: Polish Eagles vs Aleja Gwiazd - 13/17 kolejka
-
@dovco_handf ty z Pawłem do roboty i bitwa nasza a tak to ja z astro sami nie wygramy tego xd
-
13/17
-
@dovco_handf ty z Pawłem do roboty i bitwa nasza a tak to ja z astro sami nie wygramy tego xd
Ty patrz w ilu meczach ja już punkty wyrwałem - dziś przewiozłem "jedynkę" SL
-