MPG 2018
-
Mega gratulacje dla grupy SL za pokonie nas w tej niezwykle zaciętej bitwie. Daliśmy z siebie 110% możliwości: @astra1994 @suchy998 @Dovco_HandF i @pawelzylicz , ale oni byli lepsi: @Stefan-Joptwojmać @gorkins @sebgol i @AC-Bubol Gratulacje!
-
MPG: Polish Eagles vs Aleja Gwiazd - 17/17 kolejka
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
UWAGA:
Start kolejnej rundy 7 czerwca(czwartek)!
Składy należy podać do 6 czerwca 23:59:59.
Liga najprawdopodobniej wrócimy do Armenii, ale jestem w trakcie sprawdzania czy da się podzielić jeszcze niegrane.Gospodarze: Husarya_PL, Spartacus Legends, Polish Eagles.
@Stefan-Joptwojmać Pomyliłeś się. Nie jest to możliwe, bo my gramy razem (Spartacus Legends vs Polish Eagles.)
Aleja Gwiazd jest jeszcze gospodarzem -
@dovco_handf dobra bitwa .graty .
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
UWAGA:
Start kolejnej rundy 7 czerwca(czwartek)!
Składy należy podać do 6 czerwca 23:59:59.
Liga najprawdopodobniej wrócimy do Armenii, ale jestem w trakcie sprawdzania czy da się podzielić jeszcze niegrane.Gospodarze: Husarya_PL, Spartacus Legends, Polish Eagles.
@Stefan-Joptwojmać Pomyliłeś się. Nie jest to możliwe, bo my gramy razem (Spartacus Legends vs Polish Eagles.)
Aleja Gwiazd jest jeszcze gospodarzemDokładnie tak, wybaczcie ale to wszystko z braku czasu:(
-
@stefan-joptwojmać z tych emocji literki się pomyliły
Raczej gdzieś mi zniknęła tabelka, którą wrzucałem poprzednio i wziąłem starą tabelkę z ostatniej bitwy MPG 2017 i nie wszystko do końca przerobiłem ;D
Jeszcze siła jedenastek:
-
Polish Warriors
Cel 1 - @krystian16061994
Cel 3 - @benito1001
Cel 5 - @Casual1948
Cel 7 - @Didierluk (C) -
Polska Akademia Menadżerów
cel 1- @suchy998
cel 3- @kryminalksg
cel 5- @pawelzylicz
cel 7- @Dovco_HandF (C) -
Dla zainteresowanych uczestników bitwy H_PL - PAM rozpocznie się ona 8 czerwca.
-
Tabelka meczów bezpośrednich w bitwie PAM vs SL:
PAM: 39 pkt.
SL: 44 pkt. -
-
Skład Polish Eagles
Cel - @tristan1982
Cel - @Damiś27
Cel - @Przemek-Kaszti
Cel - @martin343 -
ALEJA GWIAZD
Cel1- @Pansushe
Cel3- @piotras231
Cel5- @maqpax
Cel7- @Marcin657827(C) -
Startujemy już jutro!
Raz jeszcze wszystko do kupy zebrane:Gospodarze: Husarya_PL Spartacus Legends, Aleja Gwiazd
Gramy ponownie Armenię:
Dane do założenia ligi:
-
MVP bitwy Polish Legends vs Polish Warriors zostaje @Mati-Colchoner Wielkie gratulacje dla niego
-
@byku-duma-warmii Nie ma co ukrywać ale @Mati-Colchoner robi wam grę w każdej bitwie, jedynie z Husaria przegraliscie bo grałem ja i ja MVP tej bitwy (żart)
O ile dobrze pamiętam to 4 MVP Matiego w tych mistrzostwach, gratulacje Mati jesteś kozak