MPG 2018
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać wrzucisz tabelkę żeby było jasne jak każda z grup stoi ? Podziękować
Jakiś prorok czy co:D
"Ręce które leczą" Napisałem już do czego potrzebna wszystkim tabelka
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać wrzucisz tabelkę żeby było jasne jak każda z grup stoi ? Podziękować
Jakiś prorok czy co:D
"Ręce które leczą" Napisałem już do czego potrzebna wszystkim tabelka
"W domyśle" miałem fakt, że nie widziałem Twojego postu robiąc tabelkę. Teraz mam dużo luźniej z czasem, więc pojawiają się regularnie.
@stefan-joptwojmać Gdyby na koniec MPG grupy PW,PE,AG i H_PL miały po 6 pkt w założeniu że w ostatniej kolejce wpadną takie wyniki aby się tak stało, która z ekip zdobylaby srebro i brąz? Jak by to liczone było-mecze bezpośrednie czy też bilans punktów?
W sytuacji równej ilości punktów decyduje bezpośredni mecz, przy trzech lub więcej grupach mała tabelka z uwzględnieniem wyników zainteresowanych grup.
-
@stefan-joptwojmać wszystko jasne.medal nie dla H_PL Trudno ,zgarniemy wszystko w MPP i MP
-
@stefan-joptwojmać wszystko jasne.medal nie dla H_PL Trudno ,zgarniemy wszystko w MPP i MP
Jeżeli wygra Husaria, Spartacus i Aleja Gwiazd to wtedy Aleja Gwiazd zostanie Mistrzem Polski. W każdym innym przypadku tytuł wędruje do Polish Legend.
-
@stefan-joptwojmać, jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili
-
@sniki26 jak się zgadzasz to MVP bitwy zostaje @kryminalksg z mojego i grupy PAM polecenia .
@suchy998 raczej ze kryminał MVP lał nas aż miło brawo dla ciebie @kryminalksg
-
Co do bitwy H_PL vs PAM to krótko mówiąc prawie wszystko nam wyszło w tej bitwie. Wygraliśmy ligę i Puchar Ligi, zajęliśmy miejsca 1,3,5 i 7 czyli tak jak powinno być. Jedyne co nam nie wyszło to taki drobiażdżek, że @suchy998 z celem pierwszym zajął miejsce trzecie, a nie pierwsze, gdybym miał się czegoś przyczepić.
Drużyna grała na poziomie niemal boskim, każda kolejka była bitwą o życie.
Indywidualnie:
@suchy998 - as nad asy, nie schodzi poniżej pewnego mistrzowskiego poziomu. Pewniak do gry w każdej bitwie, nadzieja polskiej kadry (jeden z moich zastępców w grupie) - kapitan PAM.
@kryminalksg - mój stary druh z PE (razem kilka lat temu debiutowaliśmy w kadrze narodowej w wygranym sparingu z Meksykiem). Od początku filar grupy. Właściwie to nie wyobrażam sobie grupy bez jego osoby i charyzmy. MVP bitwy (jeden z moich zastępców w grupie) - kapitan PAM.
@pawelzylicz to facet z jajami, który wchodził jako rezerwowy jak było potrzeba, wśrodku lub na początku bitwy. Na początku nic nie kumał. W jednej z bitew przegrał wszystkie, absolutnie wszystkie 14 meczów i co? Napisałem mu, że to zaprocentuje, pierwsze lekcje zawsze są bolesne. Nie minęło duzo czasu i proszę, kto o zlekceważy ten straci punkty. Świetny kompan jak to mówią - do bitki i wypitki. Mocny punkt drużyny i nie straszny mu żaden rywal.
O sobie (Dovco_HandF - pomysłodawca i założyciel tej grupy) dużo nie będę się rozpisywał. Grając celem najniższym prezszedłem wszystkie szczeble pucharu, eliminując po kolei rywali i zdobywając dla drużyny Puchar Ligi, z czego bardzo się cieszę.H_PL dało nam mocny skład i trzeba było wspiąć się na wyżyny umiejętności, żeby wygrać z zawsze silną grupą o międzynarodowej renomie. @sniki26 @Rusewicz @daroo933 i @huzar-shakir -to niekwestionowane gwiazdy polskiego OSM, reprezentanci Polski, wojownicy z krwi i kości, wikingowie XXI wieku, którym nie straszna śmierć w bitwie. Brawa panowie za świetną bitwę i powodzenia w ostatniej kolejce MPG 2018.
-
@dovco_handf Dzieki ale ja nie jestem gwiazdą
-
@dovco_handf dzięki, ja też nie jestem gwiazdą, co innego @sniki26 i @rusewicz
zgodzę się co do jednego - żadna porażka nie jest w stanie nas złamać. Co nie udało się dziś, uda się jutro ,tak więc Jerzy...do zobaczenia za rok w rewanżu -
@didierluk Dzięki za wyróżnienie
-
@stefan-joptwojmać pozostaje nam tylko wygrać
-
Aleja Gwiazd
Cel1- @Marcin657827(C)
Cel3- @piotras231
Cel5- @maqpax
Cel7- @Pansushe -
@marcin657827
Marcinku wiesz, że nie możemy na to pozwolić -
Skład PW:
Cel 1 - @krystian16061994
Cel 3 - @benito1001
Cel 5 - @ToomAnyWays (C) (PM)
Cel 7 - @Didierluk -
Polish Eagles- Husarya_PL
skład H_PL
Cel 1- @mihau1878 (C)
Cel 3- @huzar-shakir
Cel 5- @borynos
Cel 7- @radek12_19 -
Skład Polish Eagles
Home team
Cel - @tristan1982 (PM)
Cel - @Damiś27
Cel - @martin343
Cel - @FORMOZA -
@byku-duma-warmii Byczku, szykujcie się na grzmoty
-
@marcin657827 & @Byku-Duma-Warmii panowie z wielką ciekawością cała Polska społeczność OSM będzie obserwować pojedynek z udziałem waszych grup.ja już wiem komu mam zamiar kibicować , faworyta mam jednego do zwycięstwa
-
@marcin657827
Na to właśnię liczę