MPG 2018
-
@mati-colchoner said in MPG 2018:
Stworzyłem mała tabelkę (nieoficjalną) decydującą o mistrzostwie. Okazuje się że ostatnie spotkanie nie będzie miało znaczenia dla końcowego układu tabeli.
Macie o co grać, bo w małej tabelce liczą się wyniki bitew zainteresowanych drużyn czyli i punkty i małe punkty, także jak przegracie różnicą 656 punktów to z Twojej tabelki wynika, że zajmiecie 2 miejsce.
-
@stefan-joptwojmać Myślałem że w małej tabelce przy takiej samej ilości punktów zgromadzonych przez drużyny, również decydują bezpośrednie starcia.
-
@mati-colchoner said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać Myślałem że w małej tabelce przy takiej samej ilości punktów zgromadzonych przez drużyny, również decydują bezpośrednie starcia.
Jak widać nie w tej grze.
-
W takim razie wszystko już jasne.
-
6 monet dostałem za osiągnięcie celu,podwójną koronę króla strzelców, podwójnego najlepszego asystenta ,punktację kanadyjską żyć nie umierać
-
@mihau1878 & @damiś27 nie trzeba nawet długo się zastanawiać nad MVP bitwy , zostaje nim @tristan1982 ,który przeszedł po nas niczym słoń po mrówce niszcząc wszystko co ma po drodze .świetna robota . Twoi koledzy z grupy nie byli aż tak wymagający, akurat nie dla mnie (mimo szacunku do nich ) .
-
@casual1948 said in MPG 2018:
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@toomanyways nauczyliście kolegę @casual1948 języka polskiego ? pytam bo sobie vampirek lajkuje posty ... chyba z nudów
Google translate, still useful, even with so much comic errors of translation. I'm always reading your acidic comments, with pleasure
comentarii acide? haha, bine: D ... Pot, de asemenea, traduce prietenul meu, uneori voi merge la unchiul Google
-
MPG 2018 - Polish Legends vs Aleja Gwiazd 17/17
Jest zwycięstwo a więc udało się przerwać serię porażek i mimo że kończymy ostatecznie poza podium to te mistrzostwa były dla nas bardzo udane Ograliśmy przecież mistrzów tegorocznych MPG. Dzięki chłopaki @Byku-Duma-Warmii @Mati-Colchoner @jepsztel @Szeregowiec za walkę i gratuluję tytułu mistrzowskiego -
@toomanyways nauczyliście kolegę @casual1948 języka polskiego ? pytam bo sobie vampirek lajkuje posty ... chyba z nudów
Google translate, still useful, even with so much comic errors of translation. I'm always reading your acidic comments, with pleasure
comentarii acide? haha, bine: D ... Pot, de asemenea, traduce prietenul meu, uneori voi merge la unchiul Google
Haha x2 znowu, zaskoczyłeś mnie przyjemny. Nawet i przecinki są poprawnie umieszczone.
-
Haha x2 znowu, zaskoczyłeś mnie przyjemny. Nawet i przecinki są poprawnie umieszczone.
Czasem mi się uda rozbawić publiczność
-
Wszyscy wie!
-
@marcin657827
Dzięki Marcin, fajna dość wyrównana bitwa o wyniku której decydowały małe detale, które zazwyczaj były po waszej stronie. Gratki zwycięstwa z nami -
Jaki ostatecznie jest wynik PE vs Husarya_PL?
-
-
@mihau1878 Musisz zmienić są 2 osoby na miejscu 5