MPG 2018
-
@marcin657827 fakt wczoraj forum miało zonka, u mnie na szczęście tylko 15 minut
-
@marcin657827 said in MPG 2018:
@huzar-shakir tylko że wczoraj nie działało mi forum
Z tego co wiem to większości menago forum chodziło na spokojnie.My czy inne grupy podalismy skład.Chcecie czy nie kara się należy.Wy też byście mam nie podarowali -
@huzar-shakir chyba Cię Bóg opuścił stary Po pierwsze gdzie jest napisane że jest kara za niepodanie składu, a po drugie forum mi nie działało więc co miałem zrobić, wysłać każdemu z Was osobno skład Ja wiem że każdy chce wygrać za wszelką cenę ale nie tędy droga, nie zrobiliśmy żadnego przewinienia
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
Dlaczego jeszcze nie ma składów - tylko dwie ekipy są podane. Czy jeżeli nie ma widma kary to lekceważy się tą sytuację?
Tak jak @Dovco_HandF pisał składy trzeba podać dziś do północy. W przeciwnym wypadku otrzymuje się karę -40 pkt.
@Marcin657827 proszę bardzo kolego.
-
@marcin657827 Bóg może i mnie opuścił jednak jest regulamin i należy się go trzymać.Jesli coś jest niejasne napisz do organizatorów MPG .Oni Ci wyjaśnią wszystko. Ponadto podajcie kapitana bitwy i moderatora ligi.
-
@huzar-shakir Jeśli tak mają wyglądać mistrzostwa że się dostaje minusowe punkty za nic jeszcze przed rozpoczęciem bitwy to jest fucking joke dla mnie. Szkoda że wszystkie turnieje schodzą powoli na psy...
-
@marcin657827 Mi forum nie dzialalo kilka godzin . wyskakiwal jakis blad z ubuntu .
-
@marcin657827 Marcin czy to moja wina ??? Ja nie tworzę regulaminu takiego czy innego turnieju.Z tym do organizatorów.
-
Nie każdy ma czas siedzieć większość czasu tak w grze jak i na forum dlatego też proszę o zachowanie zimnych głów i.. pominięcie kary, ze względu na te niedziałające forum.
-
@huzar-shakir poza OSM jest też realne życie i skoro forum nie działa to wybacz ale, nie będę klikał co co 5 min. czy już wróciło
-
@stefan-joptwojmać zgadzam się z Tobą ale wtedy wypadało napisać na priv do kogoś z naszej grupy lub organizatorów i nie było by wtedy tego całego zamieszania no chyba że to za duży kłopot
-
Wypowiadam się jako uczestnik mistrzostw, a nie organizator i moim zdaniem kara normalnie powinna być podtrzymama, bo po to jest regulamin by go przestrzegać. A ostatnia bitwa skończyła się dni temu, więc było bardzo dużo czasu na podanie składów, więc nie ma co się usprawiedliwiać, że wczoraj forum nie działało. Nie trzeba było tego zostawiać na ostatnią chwilę.
-
@stb411 Spokojnie Jasiu. Zagram kilka spotkań towarzyskich z rywalem i napiszę o odwołanie kary tłumacząc się, że apka mi zwariowała ,przez co przypadkowo nacisnąłem na zespoły chłopaków z grupy AG .Sądzę że mi darują kilkadziesiąt punktów kary a ja się będę z tego cieszyć, gdyż nabiję nieco skill zawodników i sprzedam za lepszą kasę. Taki mały przykład.
-
@byku-duma-warmii Jasna sprawa.Regulamin.Rzecz święta. Na mnie tłumaczenia chłopaków z grupy AG jakoś nie działają i nie przemawiają do mnie.Wszystkie grupy zdążyły podać skład na bitwę, my też późnym wieczorem to zrobiliśmy a w zasadzie Wojtek @borynos bo ja...mie miałem dostępu do forum.
-
zapowiada się fascynująca bitwa wariujących aplikacji, bo podejrzewam że jak Tobie @huzar-shakir apka zwariuje to pewnie nam też
-
Halo Panowie kurde.. W dupie z tymi - 40 punktami ale do cholery po co jest regulamin? Składy można było podawać od kilku dni a jak zawsze każdy robi to na ostatni moment... Rozumiem gdyby forum nie działało od kilku dni.. Na moje tej kary nie musi być ale przestrzegajmy regulaminu bo za chwilę ktoś będzie chciał anulować karę za sparing z przeciwnikiem bo przypadkowo kliknął nie na tą osobę itp...
-
@pansushe możliwe, mając na uwadze fakt że prawie cały dzień jestem w pracy korzystam tylko z apki.więc z góry uprzedzam że mogę zagrać z wami przypadkowo kilka meczy towarzyskich
Póki co macie minus 40.kary nie odpuścimy. regulamin jest równy dla wszystkich.