MPG 2018
-
Wypowiadam się jako uczestnik mistrzostw, a nie organizator i moim zdaniem kara normalnie powinna być podtrzymama, bo po to jest regulamin by go przestrzegać. A ostatnia bitwa skończyła się dni temu, więc było bardzo dużo czasu na podanie składów, więc nie ma co się usprawiedliwiać, że wczoraj forum nie działało. Nie trzeba było tego zostawiać na ostatnią chwilę.
-
@stb411 Spokojnie Jasiu. Zagram kilka spotkań towarzyskich z rywalem i napiszę o odwołanie kary tłumacząc się, że apka mi zwariowała ,przez co przypadkowo nacisnąłem na zespoły chłopaków z grupy AG .Sądzę że mi darują kilkadziesiąt punktów kary a ja się będę z tego cieszyć, gdyż nabiję nieco skill zawodników i sprzedam za lepszą kasę. Taki mały przykład.
-
@byku-duma-warmii Jasna sprawa.Regulamin.Rzecz święta. Na mnie tłumaczenia chłopaków z grupy AG jakoś nie działają i nie przemawiają do mnie.Wszystkie grupy zdążyły podać skład na bitwę, my też późnym wieczorem to zrobiliśmy a w zasadzie Wojtek @borynos bo ja...mie miałem dostępu do forum.
-
zapowiada się fascynująca bitwa wariujących aplikacji, bo podejrzewam że jak Tobie @huzar-shakir apka zwariuje to pewnie nam też
-
Halo Panowie kurde.. W dupie z tymi - 40 punktami ale do cholery po co jest regulamin? Składy można było podawać od kilku dni a jak zawsze każdy robi to na ostatni moment... Rozumiem gdyby forum nie działało od kilku dni.. Na moje tej kary nie musi być ale przestrzegajmy regulaminu bo za chwilę ktoś będzie chciał anulować karę za sparing z przeciwnikiem bo przypadkowo kliknął nie na tą osobę itp...
-
@pansushe możliwe, mając na uwadze fakt że prawie cały dzień jestem w pracy korzystam tylko z apki.więc z góry uprzedzam że mogę zagrać z wami przypadkowo kilka meczy towarzyskich
Póki co macie minus 40.kary nie odpuścimy. regulamin jest równy dla wszystkich.
-
Gonna be a hot duel!
Swords have already been sharpen!
-
@huzar-shakir powiedz mi tak szczerze, co by Ci dało to gdybyś poznał nasz skład wcześniej ? Jakaś dodatkowa strategia czy co bo nie rozumiem, dla mnie jest to śmieszne bo to nie ma żadnego wpływu na wynik bitwy a my mamy dostać za to punkty minusowe. Niech @stefan-joptwojmać ostatecznie zadecyduje i będzie tak jak on zadecyduję, koniec tematu
-
@marcin657827 Mi nic to nie daje ,żadna satysfakcja.Sam dowiedziałem się wczoraj że zagram, a @stefan-joptwojmać może jedynie karę zatwierdzić. Niema co się kłócić o 40 punktów kary tylko bierzecie to na klatę i jedziecie.
-
@marcin657827 said in MPG 2018:
@huzar-shakir powiedz mi tak szczerze, co by Ci dało to gdybyś poznał nasz skład wcześniej ? Jakaś dodatkowa strategia czy co bo nie rozumiem, dla mnie jest to śmieszne bo to nie ma żadnego wpływu na wynik bitwy a my mamy dostać za to punkty minusowe. Niech @stefan-joptwojmać ostatecznie zadecyduje i będzie tak jak on zadecyduję, koniec tematu
Śmieszna trochę sytuacja, bo to była jedynie moja prośba, a nie jakieś tam naginanie zasad. Wielu z was nie ma nawet świadomości jak jest w niektórych grupach, to że u kogoś nie ma problemu z doborem składu nie znaczy, że tak dzieje się wszędzie. Jestem już w tym środowisku trochę czasu i wiem, że u Marcina w grupie składy na turnieje i bitwy kompletuje się bardzo ciężko i nie raz do ostatnich chwil. Taka wielogodzinna awaria forum jest bardzo kłopotliwa w tym momencie.
Możecie piszczeć do woli, że kary nie odpuścicie, ale decyzję musi podjąć w tej sytuacji tylko i wyłącznie kapitan Husarii, bo tylko ona jest wiążąca. Kapitan Alei Gwiazd może się nie zgodzić i wtedy jest moją rolą osądzić spór, ale w tej sytuacji prawo stoi po stronie Husarii.
-
@stefan-joptwojmać Robert.Myslisz że jak jest nas wielu w grupie H_PL to wszyscy mają czas na grę ??? Większość chłopaków to młodzi ludzie ,którzy studiują i mają zaliczenia na ten czas itd.Gdyby było inaczej zapewne bym nie zagrał
Co do kary,faktycznie masz i rację- Niech @borynos zdecyduje .
-
@toomanyways O której startuje nasza liga?
-
@dovco_handf Już założona, wysłałem zaproszenia.
-
@toomanyways
Dołączam i czytam, że "odtąd decydujesz o wszystkim, co się dzieje w:
Gandzasar" - dzięki, i powodzenia :thumbsup_tone3:. -
Jak ostatnia liga, założona?
-
eh, a tak było miło, przez chwilę wygrywaliśmy
to wróćmy do tej miłej chwili, skoro się nam należy, to bierzemy, 40 punktów piechotą nie chodzi
No i wszystko jasne. Takie sprawy załatwiają między sobą kapitanowie. Nie ma potrzeby krzyczenia na forum co komu się należy.
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać Robert.Myslisz że jak jest nas wielu w grupie H_PL to wszyscy mają czas na grę ??? Większość chłopaków to młodzi ludzie ,którzy studiują i mają zaliczenia na ten czas itd.Gdyby było inaczej zapewne bym nie zagrał
Co do kary,faktycznie masz i rację- Niech @borynos zdecyduje .
Nie zrozumiałeś mnie, ale nie ważne. Powodzenia;)
-
@stefan-joptwojmać emocje sięgnęły zenitu już na początku bitwy,mimo,że jeszcze nie zaczęliśmy na dobrą sprawę grać