MPG 2018
-
@toomanyways
Dołączam i czytam, że "odtąd decydujesz o wszystkim, co się dzieje w:
Gandzasar" - dzięki, i powodzenia :thumbsup_tone3:. -
Jak ostatnia liga, założona?
-
eh, a tak było miło, przez chwilę wygrywaliśmy
to wróćmy do tej miłej chwili, skoro się nam należy, to bierzemy, 40 punktów piechotą nie chodzi
No i wszystko jasne. Takie sprawy załatwiają między sobą kapitanowie. Nie ma potrzeby krzyczenia na forum co komu się należy.
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać Robert.Myslisz że jak jest nas wielu w grupie H_PL to wszyscy mają czas na grę ??? Większość chłopaków to młodzi ludzie ,którzy studiują i mają zaliczenia na ten czas itd.Gdyby było inaczej zapewne bym nie zagrał
Co do kary,faktycznie masz i rację- Niech @borynos zdecyduje .
Nie zrozumiałeś mnie, ale nie ważne. Powodzenia;)
-
@stefan-joptwojmać emocje sięgnęły zenitu już na początku bitwy,mimo,że jeszcze nie zaczęliśmy na dobrą sprawę grać
-
@huzar-shakir No to grajcie w końcu .
-
@dovco_handf za 3 dnii Jerzy.Podobnie jak w bitwie z PW tak i przeciw AG ucięto 1 dzień przygotowawczy
-
@huzar-shakir U nas mecze rozpoczną się za 93 godziny i 11 minut :timer:
-
U nas też są 4 dni.
-
@dovco_handf dla odmiany nie ja zakładałem ligę
-
@huzar-shakir dobrze że za skrócony czas przygotowań nie ma punktów minusowych
-
Chciałbym pogratulować polskiemu zespołowi wsparcia, ponieważ zorganizowałeś zamknięty turniej w Touring Camp wykazałeś zainteresowanie tymi drużynami, a także zachęcałeś fora podczas turnieju przez ten turniej.
-
Za około 2h zaczynamy zabawę!
-
Godzina 22 powinno być już po 1 kolejce .
@Marcin657827 Powodzenia dla Was. To będzie twardy pojedynek -
@stefan-joptwojmać
Zaczynamy ostrą bitwę na miecze -
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@stefan-joptwojmać
Zaczynamy ostrą bitwę na mieczeNie inaczej, mam prośbę, moglibyście wstawiać wyniki i tabelkę, ja bym chciał skupić się na reprezentacji.
-
@stefan-joptwojmać
Nie ma problemu, zajmę się tym. -
W przeciągu dwóch dni pojawi się tabela MPG . Wybaczcie opóźnienie, ale proszę kapitanów o ustalenie MVP poprzedniej rundy:)
-
@huzar-shakir Jesteście i tak wielkim faworytem ale tanio skóry nie sprzedamy
-
@marcin657827 Nie wiem kto nazwał nas faworytem .My chcemy zaprezentować się z jak najlepszej strony w tegorocznej MPG.