MPG 2018
-
@daroo933
Spokojnie są święta, każdemu z nas się przyda trochę odpoczynku od gry w święta. Zresztą powinniśmy je spędzić w gronie rodzinnym, więc nie każdy będzie miał czas na grę, dlatego taka przerwa. -
Wczorajsza kolejka oraz wynik bitwy z pucharem, który wstawił @Stefan-Joptwojmać . Nie ma co puchary nam leżą w tych bitwach bitwa i dla Polish Legends .
-
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@daroo933
Spokojnie są święta, każdemu z nas się przyda trochę odpoczynku od gry w święta. Zresztą powinniśmy je spędzić w gronie rodzinnym, więc nie każdy będzie miał czas na grę, dlatego taka przerwa.Przecież wiem... Śmieję się tylko
-
Puchar choćby dla PAM
-
-
@dovco_handf Casual spokojnie może się wpisać do tematu <Dlaczego przegrałem...>
-
@dovco_handf Casual spokojnie może się wpisać do tematu <Dlaczego przegrałem...>
Niby Tak,ale to nie była statystyczna miazga
-
Prawie wszystkie karty w naszej lidze rozdane, oprócz jednej kto zdobędzie mistrzostwo w tej nierównej bitwie. Tego dowiemy się już jutro.
Bitwa może nie była zacięta, ale za to jaka pasjonująca walka odbywa się w progresie, gdzie żadna z ekip nie chce okazać się słabsza od drugiej. Tego kto będzie ciut słabszy od drugiego na rynku transferowym dowiemy się również jutro.
-
Przedostatnia kolejka dla PW:
Lekka przewaga @kryminalksg z której nic nie wynikło:
Czerwony remis przy identycznej skuteczności zawodników:
-
Ostateczne wyniki bitwy Spartacus Legends vs Polish Legends
Od jakiegoś czasu było wiadomo, że bitwa będzie wygrana przez Polish Legends, tylko nikt tak naprawdę nie znał rozmiarów tego zwycięstwa, choć na kilka kolejek przed końcem zwycięstwo powoli zaczynało się wymykać, jednak udało się ostatecznie triumfować.
Tytuł króla rynku wędruje do Spartacus Legends. Gratuluje . My do końca staraliśmy się również w progresie okazać się lepszym, jak widać nie we wszystkim można być lepszym od przeciwnika, szczególnie od takich geniuszy transferowych jakich wystawił na bitwę Spartacus Legends.
-
Ależ bitwa, jestem w szoku że wygraliśmy
-
@marcin657827 AG na mistrza.
-
@huzar-shakir Bez przesady
-
@marcin657827 said in MPG 2018:
Ależ bitwa, jestem w szoku że wygraliśmy
Heh ja też jestem w szoku przed ostatnią kolejką byłem pewny, że wygramy bitwę a tu niespodzianka. Gratulacje dla was bo wygraliscie z karą - 40pkt. Tym samym kończąc nasze marzenia o obronie tytułu... Trzeba spiąć tyłki i grać do końca.. A wam życzę powodzenia w dalszych bitwach AG!
-
Najpierw to co najważniejsze, końcowa tabela:
Następnie końcowy progres:
I jeszcze siła składów:
A teraz wracamy do meczu Polska: Korea Południowa, a jutro reszta rzeczy z ostatniej kolejki.