MPG 2018
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@Casual1948 jest niczym Michael Jordan, gra znakomicie i w cuglach zdobędzie MVP Mistrzostw Polski
By the way, first thing which came to my mind when you mentioned Jordan was this quote: http://callingdreams.com/wp-content/uploads/2016/02/Michael-Jordan-Quote-1.jpg
Somewhat this quote matched with tactics here.. try, try, try
-
@marcin657827
Doczekasz się, bo z każdym musimy zagrać. -
@casual1948 Świetnie, że jesteś z nami i grasz w MPG .
-
@dovco_handf said in MPG 2018:
Dawać go do reprezentacji Będzie jak Olisadebe
-
@dovco_handf said in MPG 2018:
Dawać go do reprezentacji Będzie jak Olisadebe
Ja już to pisałem po 1 kolejce MPG .
Zresztą @Casual1948 jeśli będzie chciał zostać Polakiem to sam zmieni sobie obywatelstwo , nie musi kilka lat czekać
-
@huzar-shakir Olisadebe też nie musiał czekać
-
Bez przesady mamy bardzo duży dylemat dobierając kadrę, bo mamy co najmniej kilkunastu kozaków na 5 miejsc:P
-
@mihau1878 Olisadebe 3 lata czekał, zanim zagrał w kadrze Polski.Zadebiutował w Polonii w 1997 roku a w reprezentacji w 2000 roku.Tak więc misiu trochę czasu trzeba było żeby naturalizować Oliego
-
Tak jak @Stefan-Joptwojmać to nie prawdziwa piłka i nie boisko, gdzie można było pokusić się o powołanie do kadry obcokrajowca. Tutaj mamy tylko miejsc, a naszych świetnych graczy jest bardzo wiele, więc grajmy Polakami i pokażmy naszą Polską siłę .
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
Bez przesady mamy bardzo duży dylemat dobierając kadrę, bo mamy co najmniej kilkunastu kozaków na 5 miejsc:P
Dokładnie jak pokazał międzynarodowy turniej młodzieżowy - już nowi polscy menadżerowie pukają do bram głównej kadry .
-
HOME TEAM
Polska Akademia Menadżerów
Cel 1: @kryminalksg
Cel 3: @Dżonatan-1
Cel 5: @Dovco_HandF (C) (PM)
Cel 7: @suchy998 -
Polish Legends
Cel ~~> @Mati-Colchoner
Cel ~~> @Byku-Duma-Warmii (c)
Cel ~~> @Szeregowiec
Cel ~~> @kondziowa1 -
Zagramy w takim składzie:
Spartacus Legends
Cel 1 - gorkins
Cel 3 - AC Bubol
Cel 5 - Matusiak Andrzej
Cel 7 - sebgol C -
1 @Casual1948
3 @ToomAnyWays (C)
5 @benito1001
7 @Didierluk -
@huzar-shakir co najmniej tak samo dobrze jak Casual gra Mati wiec poczekajmy do konca mistrzostw z MVP
-
Cel --> @ciamajda (PM)
Cel --> @Damiś27 (C)
Cel --> @martin343
Cel --> @FORMOZA -
@martin343 said in MPG 2018:
@huzar-shakir co najmniej tak samo dobrze jak Casual gra Mati wiec poczekajmy do konca mistrzostw z MVP
Spokojnie z tym MVP Panowie... To dopiero moja pierwsza bitwa w tych MPG
-
@martin343 stawiam na @Casual1948 , mój faworyt do MVP mistrzostw .
-
@huzar-shakir Do końca daleko jeszcze więc ktoś może nieoczekiwanie jeszcze błysnąć w tych Mistrzostwach