MPG 2018
-
@huzar-shakir a ja stawiam na Matiego Colchonera
-
My też dziś startujemy:
-
@mihau1878 said in MPG 2018:
U nas start już dzisiaj:
Po awatarach patrząc bitwa @gorkins @AC-Bubol @sniki26 @daroo933 przeciwko @Matusiak-Andrzej @sebgol @Rusewicz @mihau1878
-
-
-
@mihau1878
Fajny pomysł z tymi kolorami. -
-
Niejednokrotnie zdarzało mi się przegrać z przeciwnikami którzy mieli gorsze statystyki meczowe ale nigdy nie powiedziałbym / napisałbym że nie zasłużyli na wygraną. Skoro strzelili więcej bramek to zwycięstwo musiało być ich. Pozdrawiam
-
@gorkins
Święta prawda, tutaj nikt not za styl nie dostaje. Liczą się tylko strzelone gole i zdobyte punkty. -
PAM vs PL
Outsiderzy z Akademii jak na razie po 1 kolejce w wyrównanym pojedynku z liderem tegorocznej edycji MPG:
Remis, przy lepszych statystykach gospodarza.
@Mati-Colchoner nie dał szans młodej gwieździe PAM:
I tabela, gdzie mecz poddania wywindował mnie na pierwszego lidera tej, miejmy nadzieję,zaciętej bitwy:
@suchy998 odjechał reszcie stawki z transferami, a zespołowo - remis:
-
@dovco_handf w tabeli Dżonatan został w Armenii (Shirak) - trzeba wysłać go do Belgii (OHL)
-
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 2/17 kolejka
-
@dovco_handf w tabeli Dżonatan został w Armenii (Shirak) - trzeba wysłać go do Belgii (OHL)
Dzięki, mój błąd, poprawione .
-
My już wiemy po 2 kolejce, dlaczego PL lideruje w tych MPG
Mecz u siebie PL, @Szeregowiec zgodnie z planem wygrywa, nie nie nie, nie było żadnego zgrupowania:
Mecz na wyjeździe, @Mati-Colchoner zgodnie z planem... wyrywa 3 punkty, mimo gorszych znacznie statystyk meczowych:
Tabela i cóż - właściwie to już po meczu, PAM na łopatkach:W progresie PL też już prowadzi, zespołowo robiąc rozlewając jak przy brydżu dobre %:
-
MPG 2018: Polish Eagles - Polish Warriors 3/17 kolejka