MPG 2018
-
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@daroo933
Dlaczego nie , Real przecież to robi.Gdzie Real nie może tam sędzia pomoże @Stefan-Joptwojmać oczywiście wciąż mają szansę na wygranie tej bitwy.. Jednak jesteśmy mega zmotywowani aby wygrać tą bitwę.. Wiemy, że porażka skreśla nasze szanse na podium w tegorocznych MPG
Z tym sędzią racja szkoda, że VARu nie ma, bo finał byłby zupełnie inny.
Uważnie przyglądam się waszej bitwie. Dla mnie to będzie cenna informacja jak radzicie sobie podczas "kryzysu". Jestem niesamowicie ciekaw jak sobie poradzicie, bo gracie z Husarią, czyli mega trudnym rywalem.
-
@stefan-joptwojmać
Fajnie czasem tak powspominać piękne, dawne czasy -
@Mati-Colchoner i @Szeregowiec w dzisiejszych pojedynkach pucharowych z @sniki26 i @Rusewicz (przegranych przez menago PL zresztą)oddali łącznie...4 strzały. Teraz nasuwa się pytanie-czy to silnik gry padł tak naprawdę w ciągu 2,3 dnii czy też obaj Marcinowie zagrali tak świetnie w defensywie ?
-
@huzar-shakir to drugie:)
-
@huzar-shakir
Dobra się nie mądrz, sprawdź wcześniejsze pojedynki i wtedy podziel się z nami ciekawostką , co oczywiście nie ulega wątpliwości, że w pucharze zjedliście naszych -
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@huzar-shakir
Dobra się nie mądrz, sprawdź wcześniejsze pojedynki i wtedy podziel się z nami ciekawostkąWłaśnie to stwierdziłem
Wczoraj przerabialem to z @szeregowiec .też oddałem zaledzaledwie 3 strzały,jedyna różnica polegała na tym ,że nie przegrałem -
@huzar-shakir
Świetnie, gorzej tylko będzie jak już szczęście przestanie wam sprzyjać -
@byku-duma-warmii to tak jak i u was ale jak to mówią szczęście sprzyja lepszym i niech tak już pozostanie do końca bitwy
-
@huzar-shakir
Abyś tylko na koniec bitwy się nie zdziwił -
@byku-duma-warmii zdziwiłem się już dwa razy w tegorocznej MPG.trzeci raz nie mam zamiaru ,bo powiedz ile razy można
-
Ej idźcie na priv a nie tu spamujecie Co samej gry.. Hmm od dłuższego czasu zauważyłem, że taktyki które wcześniej smigaly aż miło nie działają.. Wczoraj na byka skleilem taktykę pół godziny przed meczem i co wygrana.. Niestety ta gra jest coraz bardziej dziwna. @Byku-Duma-Warmii wybacz ale w tych mistrzostwach idzie wam za dobrze Jeszcze dużo kolejek do końca wszystko może się wydarzyć
-
@daroo933
Właśnie o tym silniku wcześniej mówiłem, Dareczku przynajmniej widać, że coś się dzieje w tych Mistrzostwach -
U nas puchar na remis
-
A u nas puchar to popis PAM:
-
-
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 6/17
Brakująca kolejka:
Aktualna Kolejka:
-
PAM nadal wygrywa z PE, murowanym faworytem do zwycięstwa w tej bitwie. To podobna sensacja do tej jak lanie jakie dostaje zdecydowany lider do tej pory tych mistrzostw PL od H_PL .
-
@dovco_handf Graty świetnej bitwy dla PAM i oby tak do końca Wasza wygrana byłaby nie tylko ogromną niespodzianką, ale i dodała by nieco smaczku w tegorocznych MPG.
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
Graty świetnej bitwy dla PAM
Nie ma słabego ogniwa, wszyscy spisują się świetnie i to bardzo cieszy, szczególnie w konfrontacji z PE, bądź co bądź: dwukrotnego Mistrza Polski Grup i zawsze groźnego rywala
-
@dovco_handf dla niektórych to też podwójna motywacja wygrać z PE