MPG 2018
-
@daroo933
Nic z tych rzeczy. -
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
@huzar-shakir
Nie majówka, a silnik gry.Dziwne, 2 bitwy służył, a teraz nagle przestał
-
@stefan-joptwojmać
Masz rację w 2 pierwszych bitwach służył, ale już w bitwie z PAM zaczęły się dziwne wyniki, a w obecnej bitwie to już jest po prostu najsrogszy dla nas -
@byku-duma-warmii Ciągle wygrywać nie można...
-
@daroo933
Dlaczego nie , Real przecież to robi. -
Jeszcze nie powiedziane, że przegrali;)
-
@stefan-joptwojmać
Spokojnie Stefi nikt o porażce nie mówi u nas, a nawet nie myśli -
@daroo933
Dlaczego nie , Real przecież to robi.Gdzie Real nie może tam sędzia pomoże @Stefan-Joptwojmać oczywiście wciąż mają szansę na wygranie tej bitwy.. Jednak jesteśmy mega zmotywowani aby wygrać tą bitwę.. Wiemy, że porażka skreśla nasze szanse na podium w tegorocznych MPG
-
@stefan-joptwojmać
Spokojnie Stefi nikt o porażce nie mówi u nas, a nawet nie myśliMy szansy już raczej nie mamy, więc będę kibicował wam, należy się wam jak psu buda. Finał sprzed 2 lat, pamiętam do dziś!:)
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
Jeszcze nie powiedziane, że przegrali;)
Ale też nikt nie powiedział że PL wygra
Z drugiej jednak strony jedna kolejka może zmienić wszystko. -
... przegrywać też nie teraz przyszedł czas zwycięskich serii H_PL .
-
@daroo933
Dlaczego nie , Real przecież to robi.Gdzie Real nie może tam sędzia pomoże @Stefan-Joptwojmać oczywiście wciąż mają szansę na wygranie tej bitwy.. Jednak jesteśmy mega zmotywowani aby wygrać tą bitwę.. Wiemy, że porażka skreśla nasze szanse na podium w tegorocznych MPG
Z tym sędzią racja szkoda, że VARu nie ma, bo finał byłby zupełnie inny.
Uważnie przyglądam się waszej bitwie. Dla mnie to będzie cenna informacja jak radzicie sobie podczas "kryzysu". Jestem niesamowicie ciekaw jak sobie poradzicie, bo gracie z Husarią, czyli mega trudnym rywalem.
-
@stefan-joptwojmać
Fajnie czasem tak powspominać piękne, dawne czasy -
@Mati-Colchoner i @Szeregowiec w dzisiejszych pojedynkach pucharowych z @sniki26 i @Rusewicz (przegranych przez menago PL zresztą)oddali łącznie...4 strzały. Teraz nasuwa się pytanie-czy to silnik gry padł tak naprawdę w ciągu 2,3 dnii czy też obaj Marcinowie zagrali tak świetnie w defensywie ?
-
@huzar-shakir to drugie:)
-
@huzar-shakir
Dobra się nie mądrz, sprawdź wcześniejsze pojedynki i wtedy podziel się z nami ciekawostką , co oczywiście nie ulega wątpliwości, że w pucharze zjedliście naszych -
@huzar-shakir
Dobra się nie mądrz, sprawdź wcześniejsze pojedynki i wtedy podziel się z nami ciekawostkąWłaśnie to stwierdziłem
Wczoraj przerabialem to z @szeregowiec .też oddałem zaledzaledwie 3 strzały,jedyna różnica polegała na tym ,że nie przegrałem -
@huzar-shakir
Świetnie, gorzej tylko będzie jak już szczęście przestanie wam sprzyjać -
@byku-duma-warmii to tak jak i u was ale jak to mówią szczęście sprzyja lepszym i niech tak już pozostanie do końca bitwy
-
@huzar-shakir
Abyś tylko na koniec bitwy się nie zdziwił