MPG 2018
-
@suchy998 jeśli jutro nie przegrasz z @ciamajda ,a ja z @Mati-Colchoner to będziemy niepokonani w tej kolejce bitew.
PoWoDzEnIa !
-
@huzar-shakir zobaczymy ja z @ciamajda po raz 3 bedziemy walczyć w tej bitwie
jak to sie gada to 3 razy sztuka xDi powodzenia również
-
Z kolejną rundą startujemy o 17 maja(czwartek)! Składy należy podać do 16 maja 23:59.
Zagramy w Mołdawii.
Kolejka nr 5:
Gospodarze: Polska Akademia Menadżerów, Polish Eagles, Polish Warriors.
-
@stefan-joptwojmać chyba 17 maja
-
-
-
@stefan-joptwojmać wygląda na to że wszyscy zaczynamy na minusie bo składów w terminie nikt nie podał ( 16 kwietnia)
-
Dziś kolejka zdecydowanie dla Spartacusa
-
MPG 2018: Polish Eagles vs Polska Akademia Menadżerów 16/17
@suchy998 wstawił 16 kolejkę
-
@damiś27
1 mecz przegrany, 2 zremisowane i aż 50% wygranych w meczach z rywalami. Jest zwyżka formy przed MPP 2018, jest dobrze W dodatku partner z pary też nic nie odstaje z 4 meczami wygranymi i 3 remisami przed ostatnią potyczką . -
@dovco_handf jesteśmy w gazie
-
@suchy998 Dajemy czadu, nie chwaląc się .
-
@dovco_handf dobrze, że już nie gracie z nami
-
@huzar-shakir no ja też nie przegrałem ostatni pojedynek na remis a bilans to 4 - 4 - 0
Bilans bramek 9:3 -
@huzar-shakir said in MPG 2018:
bilans pojedynków 2-6-0 przy wspaniałym bilansie bramkowym - 5-3
Gratki, świetny występ
-
@dovco_handf dobrze, że już nie gracie z nami
Teraz powinniśmy z wami grać
-
@huzar-shakir no ja też nie przegrałem ostatni pojedynek na remis a bilans to 4 - 4 - 0
Bilans bramek 9:3Nie przegraliśmy z rywalami to teraz ... do kadry Trener Nawałka wysyła zaproszenia dla nas
-
Bilans bramek 9:3Jak dla ,mnie to jesteś MVP bitwy PAM vs PE jak @Damiś27 zaakceptuje moją kadydaturę odnośnie ciebie
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
Trener Nawałka wysyła zaproszenia dla nas
Co do pana Adama to nie wiem, ale @Stefan-Joptwojmać może was powoła na następny mecz naszej kadry narodowej w OSM .