MPG 2018
-
Aleja Gwiazd vs Polska Akademia Menadżerów 14/17
-
W drugiej rundzie zagramy w Armenii:Zestaw par na 2 kolejkę:
Dane do założenia ligi:
-
@mihau1878
Czyżby wygrana na kolejkę przed końcem bitwy Polish Warriors czy są jeszcze jakieś szanse na odwrócenie losów ? -
@byku-duma-warmii Wygrana PW
-
Grupie Polish Warriors należy pogratulować.Co roku ekipę @ToomAnyWays opuszcza wielu świetnych menago ,a mimo to Michał potrafi sprowadzić kolejnych dobrych menadżerów, którzy osiągną z PW znakomity rezultat,a to że i oni odejdą niema znaczenia.Michu sprowadzi sobie następców.Brawo.
W tej bitwie najmocniejszym ogniwem PW był jednak ... huzar
-
@huzar-shakir Dobra bitwa mam wyszła ale wam też należy się szacunek za walkę do końca :clap_tone1:
-
@toomanyways said in MPG 2018:
@huzar-shakir Dobra bitwa mam wyszła ale wam też należy się szacunek za walkę do końca :clap_tone1:
Brawo PW świetna bitwa jestem z was dumny! Tak jak już pisałem wcześniej niech wygra lepszy. A nam przyda się kubeł zimnej wody. Jeszcze sporo czasu do zakończenia mistrzostw więc nie ma co się załamywać jedną porażką. XD
-
@huzar-shakir said in MPG 2018:
@daroo933 Grasz dla H_PL a jesteś dumny z PW.Dziwnie to zabrzmiało
No może i dziwnie. Gdybyśmy my wygrali również bym pogratulował. Dużo zawdzięczam tej grupie i mają u mnie pełen szacunek . Oczywiście teraz gram dla Husarii i obrona mistrzostwa to priorytet ale jestem pewny, że PW będzie w tym roku na pudle!
-
Liczę na to że uda nam się pokonać jak najwięcej ekip, nie wiem jakie uda nam się zająć miejsce ale liczę że zakręcimy sie koło podium.
Muszę jeszcze w tym miejscu pochwalić kolegę @Casual1948 bo pomógł nam zdobyć w tej bitwie sporo punktów i grał naprawdę świetnie. -
@toomanyways
@Casual1948 pozamiatał -
@mihau1878 said in MPG 2018:
@toomanyways
@Casual1948 pozamiatałMoja zmora @Casual1948 osz Ty niedobry
-
@ToomAnyWays
Now, me, next round you'll be the pillar. This is the way!As Darek told, be that this battle to be a cold shower and that to lead you guys to good things in the near future.
Head up!Greetings to you, Darek!
-
@casual1948 Thanks you my friend! Good luck in the next battle
-
@ToomAnyWays Gratulacje dla całej Waszej ekipy Pokonać obrońcę tytułu to nie lada wyczyn. Gratulacje również dla husarii za walkę i wiarę w zwycięstwo do samego końca
-
@martin343 said in MPG 2018:
Puchar tez dla PL,brawo Mati brawo PL..najgorsza bitwa w moim wykonaniu nie wiem czy wy byliscie tak mocni czy my tak slabi,gratuuje zwyciestwa ostatnie dwie kolejki nic nie zmieniąMożemy sobie podać ręce
-
@toomanyways Niewygodnym rywalem był @Didierluk, wszystkie mecze przed ostatnią kolejką z Husarią zremisował