MPG 2018
-
-
@Rhett1 Ciebie się nie spodziewałem w składzie ale super szkoda tylko że przeciwko sobie ale taki był Twój wybór, powodzenia
-
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
Z kolejną rundą startujemy 17 maja (czwartek czyli jutro)!
Składy należy podać do 16 maja 23:59 czyli do dziś!Zagramy w Mołdawii.
Kolejka nr 5:
Gospodarze: Polska Akademia Menadżerów, Polish Eagles, Polish Warriors.
-
@huzar-shakir pewnie trzeci raz z rzędu nie uda nam się odwrócić losów bitwy w ostatniej kolejce
-
PAM vs SL
Skoro podobno zwycięskiego składu się nie zmienia, to zagralibyśmy tym samym zestawieniem, ale że kryminalksg wylatuje na wczasy i nie będzie mógł dograć bitwy, to szukamy zastępstwa .
POLSKA AKADEMIA MENADŻERÓW
Cel 1 Dinamo Tiraspol - @astra1994
Cel 3 Petrocub - @suchy998
Cel 5 Speranta - @Dovco_HandF (C/PM)
Cel 7 Zaria Balti - @kryminalksg -
@huzar-shakir
Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka... -
@huzar-shakir gdybać to sobie można, porażka jest porażką a nie słabym dniem czy coś takiego. Byłeś słabszy i przegrałes, proste Ja też mogę powiedzieć że jakbym tylko chciał opykalbym wszystkich do zera ale mi się nie chce
-
@marcin657827 napisałem wyraźnie że byłem wtedy słabszy, więc w czym problem ? Przyjdzie czas na rewanż
-
@marcin657827 Wiesz jakoś muszą wygrać a Rhet zna was na wylot.. Mimo wszystko trzymam kciuki za was w tej bitwie! Niech moc będzie z wami
-
@marcin657827 po bitwie okaże się czy zrobił dobrze
-
U nas tylko kosmetyczne zmiany
Aleja Gwiazd
G1-Marcin6578(C)
G3-maqpax
G5-Pansushe
G7-piotras231 -
No nic trzeba wstać z kolan, bo ile można klęczeć. Wychodzimy odważnie!
Spartacus Legends
Stefan Joptwojmać (C) cel 1 - Sheriff Tirasppol
gorkins cel 3 - Sfanful Gheorghe
sebgol cel 5 - Milsami Orhei
AC Bubol cel 7 - Zimbry Chisinau -
Polish Legends
Cel 1 ~~> @Mati-Colchoner
Cel 3 ~~> @Innocent-Bystander
Cel 5 ~~> @Szeregowiec
Cel 7 ~~> @Byku-Duma-Warmii (c) -
Skoro podobno zwycięskiego składu się nie zmienia, to zagralibyśmy tym samym zestawieniem, ale że @kryminalksg wylatuje na wczasy i nie będzie mógł dograć bitwy, to szukamy zastępstwa, zanim liga wystartuje .
-
@dovco_handf said in MPG 2018:
Skoro podobno zwycięskiego składu się nie zmienia, to zagralibyśmy tym samym zestawieniem, ale że @daroo933 kryminalksg wylatuje na wczasy i nie będzie mógł dograć bitwy, to szukamy zastępstwa, zanim liga wystartuje .
Nigdzie nie jadę
-
@dovco_handf said in MPG 2018:
Skoro podobno zwycięskiego składu się nie zmienia, to zagralibyśmy tym samym zestawieniem, ale że @daroo933 kryminalksg wylatuje na wczasy i nie będzie mógł dograć bitwy, to szukamy zastępstwa, zanim liga wystartuje .
Nigdzie nie jadę
Jerzy Ci zasponsoruje