Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017
-
poproszę o dopisanie 5660 punktów za dublet w Argentynie B
-
-
trochę mnie tu nie było więc proszę Michał o dopisanie
5600 pkt za Australię
i 7075 też za Australię -
-
@mihau1878 Proszę Michał dopisanie do 29 789 ostatni mój wynik 3940 za Irlandia Północna w ciężkiej lidze u @acsm
-
Prosze dopisac 4655 za Norwegie
-
@mihau1878 Dzięki za podsumowanie. Moim zdaniem Wojtyn, Przemek i Damiś już awansowali, a jeśli przed końcem maja dorzucą jeszcze jakieś punkty to tym bardziej nie ma o czym mówić. Kilka kolejnych osób wciąż walczy o poprawienie dorobku.
Czy uda się przebić ilość 10 reprezentantów z zeszłego roku? Wydaje mi się że chyba nie ale kto wie... ciężko prognozować ile punktów wystarczy w tym roku, jednak liczę że pułap na wersji osm 3.0 będzie nieco niższy niż ostatnio. -
@Michal_ACM miejmy taka nadzieje;) cieżko stwierdzic ile pkt bedzie potrzebne w tym roku ale na pewno mniej niż w poprzednim. Oby udało się jaknajwiecej z Nas awansować aż sam sie dziwię że tyle pkt nastukałem
-
Cześć! Proszę o dopisanie moje punkty. Jestem z Slowacji, nie wiem, czy mogę też pisać tutaj.
Finlandia 2543
Hongkong 980
San Marino 4445
Niemcy 3880
Spolem: 11 848 -
@Sir-Varga-Sándor Możesz jak najbardziej
ale najwięcej punktów uzbierałeś na slocie nr 2:
-
ale najwiecej punktów będę miał na slocie nr 3. Mam ligę w Rosji i kończy się do 31 maja, na slocie nr 2 nie.
-
-
5 dni do końca okresu kwalifikacji. Podekscytowani?
-
Ostatnio chyba nie prosiłem o dopisanie 2275 pkt za Argentynę i proszę dopisać 4248 za Austrię.
-
@ToomAnyWays jutro dopiszę i wstawię na forum