Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017
-
@ToomAnyWays Za Argentyne punkty już chyba policzyłem, ale dokładnie sprawdzę jak będę na PC
-
@mihau1878
Ostatni mój wynik w tym wyścigu to: 5968 z England 2 :thumbsup_tone1:. Nie sądzę, żeby to wystarczyło, ale kto wie, może na listę rezerwową się załapię . -
@mihau1878
Za tą samą ligę co u Jurka proszę dopisać 6194:) -
-
28.125 + 5.520 = 33.645
Mój wyścig zakończył się dzisiaj. Teraz pozostaje już tylko czekać czy starczy tych punktów...
-
-
@Michal_ACM Ty jesteś pewniak :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Różnie może być, ciężko przewidzieć pułap punktowy. Jednak mam przeczucie, że wystarczy, ale dopiero jak dostaniemy zaproszenia to będziemy pewni na 100% Póki co czekam z niecierpliwością na wyniki kwalifikacji.
-
@Michal_ACM Ciekawe czy mi się udało awansować Jeszcze w poniedziałek sprawdzę czy gdzieś nie mam więcej punktów na subkoncie
-
@mihau1878 Dziękuję Świetna robota Michał
Zastanawiałem się gdzie mam więcej punktów czy na głównym czy na 4 subkoncie.
Mam nadzieję, że punktów z głównego wystarczy na MŚ OSM, bo będę miał pretensje do siebie że zapomniałem do kiedy są zbierane punkty i że nie rozplanowałem aż tak dobrze jak bym chciał. -
Na koniec 4543 za australię niestety braknie kilku tysiączków, może w przyszłym roku się poszczęści - do 3 razy sztuka
-
@AC-Bubol
Tak jak Michał napisał
@Michal_ACM said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:Różnie może być, ciężko przewidzieć pułap punktowy.
nie wiadomo ile w tym roku potrzeba by zagrać w turnieju, może akurat twoje 26 510 wystarczy
-
Poproszę o dopisanie za mega słabą ligę w moim wykonaniu w Szkocji. Mogło być zdecydowanie więcej punktów, ale było więcej pecha niż punktów, niestety .
-
@Byku-Duma-Warmii Czyli dołączasz do mnie i do Damisia. Mamy wyniki bardzo bliskie. Trzymamy się razem i wierzę że nasze punkty starczą Tak więc nie łam się.
-