Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017
-
@Dovco_HandF said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@Michal_ACM said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@ciamajda
No to lipa by była. Będę na dzień dobry sporo w plecy. Inni dorzucą po 14 grudnia punkty a ja będę dopiero zaczynał nową ligę Szkoda że wcześniej nie podali tych terminów to bym zrezygnował ewentualnie z ligi którą gram. Niby wciąż mogę ale szkoda mi tracić te punkty rankingowe bo już mam 4.000 a jeszcze sporo do końca. Nie zaliczą się do kwalifikacji, ale pozwolą utrzymać wysoki ranking w okolicach setki.Jestem w tej samej sytuacji co ty
No właśnie powinni takie informacje podawać wcześniej, żeby managerowie mogli sobie wyliczyć kiedy najlepiej zacząć ligę, aby skończyć ją 14 grudnia. Mogliśmy się tego spodziewać, że ktoś sobie wyliczy początek zbierania pod siebie... Ale cóż można zrobić. Trzeba zbierać ostro punkty. Mi zostały 3 kolejki do końca, więc mam nawet niezłą sytuację. Powodzenia w zbieraniu i oby było jak najwięcej naszych
-
@Wojtyn84 Mamy mocną ekipę w Polsce, więc wielu z nas i tak nabije tyle punktów, ile trzeba będzie
-
W tym roku walczę o awans do MŚ Przynajmniej podejmę próbę
-
@CorreThe Powodzenia! :hand_splayed_tone1:
-
@CorreThe said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
W tym roku walczę o awans do MŚ Przynajmniej podejmę próbę
Zapomnij o wzięciu udziału w MŚ , ponieważ miałeś bana na forum w tym roku . Napisane jest wyraźnie jakie są wymagania , no chyba że nie umiesz czytać ze zrozumieniem .Ale to już twój problem.
-
@CorreThe said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@Cezarro xDDD jeśli ktoś dostanie bana w czasie kwalifikacji, po nich lub w czasie mistrzostw Nawet nie startuj w kwalifikacjach bo ban czeka jak podejmiesz walkę o awans
tak ,czeka ,ale chyba na ciebie
-
Ej, koguty, spokój... nikt nie musi dostać bana, za to wszyscy mogą awansować do MŚ i tam udowodnić swoja wartość
-
haha ide po popcorn
-
Mamy już wyniki w MP - zapraszam, zamiast tu się sprzeczać
-
@Dovco_HandF
Jurku chyba nie ten temat -
@Byku-Duma-Warmii
Prawda -
@kuba-fala said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@kalka301 te ich sprzeczki to coś niesamowitego odrazu poprawiają humor
Nie ma tutaj nic niesamowitego , bo ten osobnik to nie jest dla mnie słabym przeciwnikiem. Zawsze gaszę go jak peta
-
@Cezarro said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@kuba-fala said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@kalka301 te ich sprzeczki to coś niesamowitego odrazu poprawiają humor
Nie ma tutaj nic niesamowitego , bo ten osobnik jest dla mnie słabym przeciwnikiem. Zawsze gaszę go jak peta