Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017
-
Dajcie sobie po banie i będzie spokój
-
@Marcin657827 telenoweli ciąg dalszy,tylko na innym kanale:D
-
@darejek said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
Mam pytanie - będzie zakładał ktoś z polskiego społeczeństwa ligi dla 'nabijaczy' ?
Ja będę starał się nabijać u Dovco w lidze, kończy się 7 grudnia;)
-
@CorreThe said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
I za co te minusy? Lepiej nie pisać postów w ogóle bo za niedługo będę mógł pisać posty nie co 5 minuty tylko co godzinę...
No i mała strata dla forum , a najlepiej żebyś już w ogóle nic nigdy na forum nie pisał . Wtedy nie będziesz dostawał minusów
-
Ja też na starcie w plecy, ligę skończyłem dzisiaj i prawie 6000 pkt do wyrzucenia
-
@CorreThe No to masz fory na stracie -- gratki :clap_tone1:
-
@AC-Bubol Witaj w klubie menadżerów z lekkim falstartem
-
No to jest nas już 3 z opóźnieniem. Ja kończę ligę 8 grudnia. Będzie co odrabiać. Trzeba zakasać rękawy i do roboty. Ważne żeby potem wycelować na końcowy termin (31 maja) żeby się zmieścić idealnie w punkt. Chociaż tyle możemy zrobić
-
@Michal_ACM Trzeba to będzie dobrze wyliczyć, żeby zakończyć 30-31 maja, a nie 1 czerwca
-
@Rusewicz Dokładnie. Ta sama sytuacja co u mnie, Michal_ACM i wielu innych :thumbsdown_tone3:.
-
@Rusewicz Poinformowali sporo dni przed 1 grudnia. Szkoda punktów, to bezdyskusyjny fakt. Natomiast w samym wyścigu do MŚ'17 tracimy tylko tydzień. To bardzo niewiele, zważywszy na to, że wielu menadżerów wyliczyło ligi, żeby je zakończyć w pierwszym tygodniu grudnia. Mam informację z pewnego źródła, że co roku będą lekkie zmiany z terminami i zasadami, aby do końca nie można było być pewnym, od kiedy rusza zbieranie punktów i z jakimi obostrzeniami. Nie podoba mi się to osobiście, ale nic z tym nie możemy zrobić. Tak sobie bogowie tej gry wymyślili, a my małe żuczki, możemy tylko sobie pomarudzić i tyle w temacie .
-
@Rusewicz To są generalnie trzy metody:
-
ligi krótkie, nudne jak flaki z olejem, ale szybko dostarczają punkty, a przyjemniej mogą je dostarczać;
-
ligi długie, ciekawe, z wymianą menadżerów, pełne niespodzianek i zwrotów akcji, dla menadżerów, którzy chcą czegoś więcej niż tylko nabijać punkty;
-
ligi mieszane czyli czasem długa, czasem krótka, byle skończyć najpóźniej 28 lutego 2017, recepta na nudę w OSM.
Od każdego z nas zależy, którą drogą pójdzie. Ja zdecydowanie wybieram wariant B, ale ja zwykle jestem w mniejszości .
-
-
@Dovco_HandF Ciekawa rozpiska, ale w sumie to chyba krótkie ligi pozwalają najwięcej nabijać rankingu