Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017
-
@CorreThe said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@Cezarro xDDD jeśli ktoś dostanie bana w czasie kwalifikacji, po nich lub w czasie mistrzostw Nawet nie startuj w kwalifikacjach bo ban czeka jak podejmiesz walkę o awans
tak ,czeka ,ale chyba na ciebie
-
Ej, koguty, spokój... nikt nie musi dostać bana, za to wszyscy mogą awansować do MŚ i tam udowodnić swoja wartość
-
haha ide po popcorn
-
Mamy już wyniki w MP - zapraszam, zamiast tu się sprzeczać
-
@Dovco_HandF
Jurku chyba nie ten temat -
@Byku-Duma-Warmii
Prawda -
@kuba-fala said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@kalka301 te ich sprzeczki to coś niesamowitego odrazu poprawiają humor
Nie ma tutaj nic niesamowitego , bo ten osobnik to nie jest dla mnie słabym przeciwnikiem. Zawsze gaszę go jak peta
-
@Cezarro said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@kuba-fala said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@kalka301 te ich sprzeczki to coś niesamowitego odrazu poprawiają humor
Nie ma tutaj nic niesamowitego , bo ten osobnik jest dla mnie słabym przeciwnikiem. Zawsze gaszę go jak peta
-
@Cezarro Co ty bredzisz, napisałeś ,,chyba, na ciebie". No pojazd chu*owy, ale widownia się zebrała i się podjarałeś tym. I nie będę odpisywał cały czas na forum bo nie gram w tą gre cały czas. I no na razie ty nie mozesz kliknąć 2 przycisków by kogoś czas na forum i czacie na 28 dni się skończył. Niestety dla ciebie ja tak mogę i tytak móc nie będziesz mógł...nigdy raczej
-
@CorreThe said in Kwalifikacje do Mistrzostw Świata OSM 2017:
@Cezarro Co ty bredzisz, napisałeś ,,chyba, na ciebie". No pojazd chu*owy, ale widownia się zebrała i się podjarałeś tym. I nie będę odpisywał cały czas na forum bo nie gram w tą gre cały czas. I no na razie ty nie mozesz kliknąć 2 przycisków by kogoś czas na forum i czacie na 28 dni się skończył. Niestety dla ciebie ja tak mogę i tytak móc nie będziesz mógł...nigdy raczej
Niestety ,należy tylko ubolewać nad tym ,że osoba taka jak ty posiada tego typu uprawnienia. Wszyscy bowiem widzą , że jesteś na tym forum najsłabszym moderatorem , a za te wszystkie twoje prowokujące lub chamskie wypowiedzi oraz brak szacunku dla innych graczy już dawno powinieneś zostać pozbawiony tej funkcji.