LOTTO Ekstraklasa
-
@mihau1878
Dobry decyzja. -
-
Lech Poznań 5:1 Jagiellonia Białystok. Niesamowicie zagrał Kolejorz, rozbijając dotychczasowego lidera LOTTO Ekstraklasy :ok_hand_tone2:.
-
To jest właśnie piłka nożna :slight_smile:
-
@byku-duma-warmii Futbol jest piękny! .
-
Jako jeden z kibiców z Indonezji chciałbym życzyć powodzenia temu młodemu graczowi z Indonezji, który właśnie został podpisany przez jeden z klubów polskiej ligi estraklasa (KS Lechia Gdańsk). Ma 17 lat i mam nadzieję, że potrafi dużo w estraklasa, kiedy może grać, gdy ma 18 lat.
-
To się nazywa komentować mecze Jagi:D
-
Rafał Kurzawa może w lecie zmienić barwy klubowe i spróbować swoich sił poza granicami Polski. Jak wynika z informacji włoskich mediów, chrapkę na skorzystanie z usług skrzydłowego Górnika Zabrze ma Bolonia . Włoski klub obecnie zajmuje 11 miejsce w tabeli Serie A. Prawdopodobnie przedstawiciel włoskiego klubu obserwował wczorajszy występ naszego reprezentanta.
Umowa 25-latka z Górnikiem obowiązuje jedynie do końca obecnego sezonu i już od jakiegoś czasu wiadomo, że piłkarzowi nie spieszy się z jego przedłużeniem. To z kolei oznacza, że Kurzawa mógłby w lecie opuścić Zabrze na zasadzie wolnego transferu.
-
@kruk94 said in LOTTO Ekstraklasa:
Rafał Kurzawa
To największy wygrany ostatniego sparingu z Nigerią. Myślę, że poza Bologną jest w notesach wielu innych skautów .
-
@kruk94
Fajnie by było jakby przedłużył kontrakt i odszedł za dobre pieniądze. Takie zachowanie było by bardzo fair wobec klubu, który go tak naprawdę ukształtował jako piłkarza. -
Wyniki świątecznej kolejki Lotto Ekstraklasy:
Na potknięciach Legii i Jagielonii zyskał Lech, który wygrywając w Krakowie z Wisłą awansował na pozycję wicelidera
skróty spotkań -
@mihau1878 said in LOTTO Ekstraklasa:
Na potknięciach Legii i Jagielonii zyskał Lech, który wygrywając w Krakowie z Wisłą awansował na pozycję wicelidera
Ta trójka powalczy o mistrza ligi wg mnie w tym sezonie .
-
Zastanawiam się gdzie pójdzie Peszko, jeśli Lechia spadnie z Ekstraklasy ? .. Bardzo możliwe, że dobry występ na MŚ w Rosji może mu pomóc w przyszłości. Bo nie przystoi kadrowiczowi kopać się w 1 lidze.
-
@dovco_handf
Nie wiem czemu, ale chciałbym, żeby to Lech zdobył mistrza w tym roku.