LOTTO Ekstraklasa
-
Moja corka dwu miesieczna obstawila 4;0 ale 2;0 tez mnie zadawala. Gdy legia zaczynala sezon i okupowala dol tabeli zalozylem sie z jednym z pracownikow instytutu ze zostanie jeszcze mistrzem, wiec chyba bede wygrany ; ) Jezeli chodzi o Ofoe, takiego pilkarza nie miala ekstraklasa nigdy... Roger Gierero byl dobry, ljuboja byl swietny ale odjidja jest niesamowity. Jest za dobry na nasza lige, wiec jesli odejdzie to nie bede zdziwiony a wrecz przeciwnie bede mu kibicowal.
-
-
-
Wyniki/Skróty- Grupa Mistrzowska
- Grupa Spadkowa
-
Tak z innej paki... Wczoraj odbyły się 64. Derby Łodzi. Niestety na poziomie zaledwie 3. ligi. Mecz niestety żenująco słaby zakończony wynikiem 0-0. Jednak atmosfera na trybunach iście z Ligi Mistrzów Szkoda że 18 tysięcy widzów zobaczyło taką mizerię....
-
@Michal_ACM Na początku lat 20-tych naszego wieku obie łódzkie drużyny będą toczyć zacięte derbowe boje w Ekstraklasie, jestem o tmy abslutnie przekonany. Tylko zawodnicy będą całkiem innej klasy, dorównywający poziomem sportowym niesamowitym, łódzkim kibicom :ok_hand_tone2:
-
@Michal_ACM Czekam na powrot Widzewa do ekstraklasy i na lomot jaki zbierze od nich Legia Od LKS-u tez zreszta
-
@Michal_ACM
Wiesz nie ma co się oszukiwać nawet tak uznane firmy jak oba zespoły z Łodzi nie przyciągnął najlepszych zawodników do grania na 4 poziom rozgrywek w Polsce. Ale ogólnie fajna otoczka jest wokół tych dwóch klubów nawet ten mecz był transmitowany w TVP Sport, więc oglądalność mogła być naprawdę spora. -
Tak wygląda zestaw meczy na kolejną kolejkę rundy finałowej nasze ligi:
-
@Rusewicz Niestety jako kibic Widzewa muszę przyznać ci rację. Ale spokojnie... Wrócimy tam gdzie nasze miejsce :muscle_tone3: Widzewiacy mocno skomplikowali sobie szansę awansu tym remisem z ŁKS-em. Na chwilę obecną w tabeli prowadzi Nowe Miasto Lubawskie, które ma 2 punkty przewagi nad ŁKS i 6 nad Widzewem. Do końca zostało 5 kolejek. Wygląda na to że będziemy musieli przekisić się kolejny sezon w 3 lidze, wszystko przez beznadziejną jesień, po której mieliśmy 12 punktów straty do lidera. Wiosenny zryw może nic nie dać
No ale co ma powiedzieć ŁKS który również miał zamiar awansować co sezon ligę wyżej a gra już trzeci rok z rzędu w tej lidze i wcale nie ma gwarancji że w tym roku awansuje. Oba łódzkie kluby może pogodzić Drwęca... -
@Rusewicz Każdy sponsor Drwęcy wydaje się niczym szczególnym przy Widzewie, który ma tych sponsorów o wiele więcej, a do tego dochodzi 18-tysięczny stadion wyprzedany w karnety. No ale stadion i lepsza gra na Widzewie zaczęły się dopiero od rundy wiosennej.
Za tydzień Widzew przyjeżdża do twojego MKSu -
@Michal_ACM No i im wpierdzieli, MKS znowu gra kiche
-
LOTTO Ekstraklasa - Kolejka 34
-
@Rusewicz
Szkoda, bo też mocno trzymam kciuki za utrzymanie MKS-u, myślałem, że po pięknej serii z początku rundy MKS może być spokojny utrzymania, a tu jednak rywale cały czas punktowali i wcale nie jest powiedziane, że MKS kolejny sezon spędzi w III lidze. Ale do samego końca będę trzymał kciuki za nich oraz Concordię Elbląg :fingers_crossed:. A co walki o II ligę to w sumie bardzo chętnie zobaczył bym tam zespół z Nowego Miasta Lubawskiego, choć żeby nie było tak jak kiedyś gdy grali w II lidze, a potem po wycofaniu sponsora spadli mocno w dół, mam nadzieję, że teraz tak nie będzie. -
-
ANALIZA LOTTO EKSTRAKLASY PO 35. KOLEJCE