LOTTO Ekstraklasa
-
@Cezarro said in LOTTO Ekstraklasa:
Najlepiej by było gdyby tylko Legia reprezentowała nas w pucharach , bo pozostałe zespoły zapewne jak zwykle się skompromitują .
Legia też nas skompromitowała i to nie raz:)
-
@Stefan-Joptwojmać said in LOTTO Ekstraklasa:
Najlepiej by było gdyby tylko Legia reprezentowała nas w pucharach , bo pozostałe zespoły zapewne jak zwykle się skompromitują .
Legia też nas skompromitowała i to nie raz:)
Nie sądzę , owszem Legii zdarzały się słabsze występy pucharowe , jednak Legia nigdy nie skompromitowała się odpadając w 1 rundzie eliminacji z jakimiś pastuchami. Sezon 2011/12 , Irtysz Pawłodar ( Kazachstan ) , mówi Ci to coś ??
-
Nie chce mi się szukać, a pierwsze co mi do głowy przychodzi to Verta-Legia
-
To była inna sytuacja , mecz został przerwany z powodu zachowania kiboli ,a Legia została ukarana za to walkowerem i wyrzucona z pucharów przez skorumpowaną organizację ,zwaną UEFA.
-
To była inna sytuacja , mecz został przerwany z powodu zachowania kiboli ,a Legia została ukarana za to walkowerem i wyrzucona z pucharów przez skorumpowaną organizację ,zwaną UEFA.
Jaka inna, kibice przerwali mecz, bo nie mogli znieść, że ich jak tam ich określiłeś lali i prowadzili już 2:0
-
@Stefan-Joptwojmać Legia Warszawa godnie reprezentuję w ostatnich latach Polskę :flag_pl:, gdyby nie Legia Warszawa nasza Ekstraklasa by była zapewne z 30 w rankingu lub gorzej. Grała Lidze Europie i ostatnio w Lidze Mistrzów. Niestety naszym klubom nie idzie tak super lub tak jak byśmy chcieli. W tym roku widzę że mamy 4 kluby co mogą na tą chwilę reprezentować naszą ligę w Europie, ale już wiadomo zagrają tylko 3 z tych klubów. Martwią mnie jedynie punkty bo będziemy grali z lepszymi zespołami i tylko Legia Warszawa ma możliwość na rozstawienie nawet w LM, a na pewno we wszystkich rundach w LE.
Możemy nie lubić jakiegoś klubu, ale w Europie walczymy razem :flag_pl: -
Jaka inna, kibice przerwali mecz, bo nie mogli znieść, że ich jak tam ich określiłeś lali i prowadzili już 2:0
Wynik 2-0 był do przerwy , więc Legia miała jeszcze całą drugą połowę żeby odrobić straty. No i oczywiście mecz rewanżowy . Gdyby nie przerwanie meczu tobyśmy ich na pewno dojechali.
-
Tutaj wszystkie wyniki z poprzedniej kolejki:
Dziwnę, że tak mało osób mówi, o tym co stało się w Gdyni, gdzie Rafał Siemaszko strzelił gola uderzając piłkę ręką. Niestety ten remis pogrążył ekipę Ruchu Chorzów i w przyszłym sezonie będziemy oglądać ich w I Lidze. Te powtórki mega są nam potrzebne, bo inaczej takie skandale będą się powtarzać :(.
-
Wszystkie możliwe scenariusze zakończenia rozgrywek Ekstraklasy :
-
-
@Damiś27
Ciekawie się zapowiada , a Legia już jest w Europie na przyszły sezon, tylko teraz już od niej zależy w jakich rozgrywkach. -
@Cezarro
Wiesz nigdy nic nie wiadomo, Lechia wcale taka słaba nie jest w tym sezonie i pokonała już Legię, więc wszystko jest możliwe. -
Co tam się wyprawia i ile w tym prawdy ?
http://polskapilka24.net/gdzie-legia-i-inni-nie-moga-tam-wlasciciele-lecha-pomoga/
-
@Stefan-Joptwojmać
Tyle walczyli i znaleźli w końcu trenera, który robi dobrą robotę, to włodarze zawsze muszą się wmieszać. Niestety taka jest ta nasza polska piłka, że tu nie liczy się sukces tylko pieniądze . To za pewne nie zmieni się za szybko :(. -
-
Mecz Legii Warszawa-Lechii Gdańsk będzie można obejrzeć w TVP2 o godzinie 17.45