LOTTO Ekstraklasa
-
@mihau1878 said in LOTTO Ekstraklasa:
http://www.lechpoznan.pl/aktualnosci,2,emir-dilaver-zawodnikiem-lecha,27395.html
Jak będzie dobrze grał to i tak za rok przejdzie do Legii
-
-
-
Do przerwy:
-
-
Absolutnie fantastyczna walka o mistrza Polski do 10 minuty dogrywki! Tego jeszcze w polskiej lidze nie grano :clap_tone1:.
-
Marcin Robak z Lecha Poznań i Marco Paixao z Lechii Gdańsk zdobyli w całym sezonie LOTTO Ekstraklasy po osiemnaście bramek. Tym samym obaj wywalczyli tytuł króla strzelców polskiej ligi.
-
@Dovco_HandF
Obaj zasłużyli sobie na to trofeum . -
@Rusewicz
Też bardziej chciałem, żeby to jednak on zdobył króla, szkoda mi drużyny Lechii, bo bardzo chciałem zobaczyć ich w europejskich pucharach w przyszłym sezonie. Żałuję, że strzał, który oddał w drugiej połowie Marco Paixao nie znalazł drogi do siatki, bo wtedy to zespół Lechii by był w europejskich pucharach, ale niestety musimy poczekać chyba jeszcze rok. -
-
-
@Damiś27 Vadis Odjidja-Ofoe jest nieziemski w porównaniu z innymi piłkarzami naszej Ekstraklasy .
-
@Dovco_HandF Ogrywał piłkarzy Realu Madryt, Borussia Dortmund i Sporting CP dlatego na Polskich :flag_pl: boiskach wyglądał nieraz jak kosmita. Widział wszystko i zagrywał tam gdzie chciał.
-
@Dovco_HandF
Gość jest najlepszym graczem z zagranicy jaki kiedykolwiek grał w naszej Ekstraklasie. Robi z piłką co chce gra tam gdzie chce, kiwa jak chce, strzela jak chce. Tylko pozostaje nam go komplementować. A za pewne nie jeden z nas miał lekkie zaniepokojenie, gdy przychodził do naszej ligi i miał kilka kilo nadwagi, a tu proszę w drużynie Legii wyrósł na lidera i w dużej mierze wszystko zależało od jego gry.