LOTTO Ekstraklasa
-
-
Oficjalnie potwierdzona transferowa ofensywa Lecha Poznań:
Deniss Rakels wypożyczony na rok z Reading. (Napastnik, znany m.in. z występów w Cracovii czy Zagłębiu Lubin)
Mario Situm wypożyczony na rok z Dynama Zagrzeb (Pomocnik, znany trenerowi Bjelicy z wcześniejszej pracy w Serie B )
Vernon De Marco wypożyczony na rok ze Slovana Bratysława (Środkowy obrońca)
Maciej Makuszewski wykupiony z Lechii Gdańsk. -
W kontekście transferu do Legii Warszawa wymieniane są następujące nazwiska:
Aron Gunnarsson - środkowy pomocnik Cardiff City.
Robert Acquafresca - napastnik Ternany.
Olarenwaju Kayode - napastnik Austrii Wiedeń.
Myślicie, że którykolwiek z tych transferów jest realny? -
@Rhett1
Chyba najbardziej realny ten ostatni z tej . Legia najbardziej potrzebuje wzmocnienia ataku. -
@Byku-Duma-Warmii Tylko pytanie czy wyłoży 2,5M€ na jednego gracza. Jak na polskie realia to zaporowa kwota.
-
@Rhett1 said in LOTTO Ekstraklasa:
W kontekście transferu do Legii Warszawa wymieniane są następujące nazwiska:
Aron Gunnarsson - środkowy pomocnik Cardiff City.
Robert Acquafresca - napastnik Ternany.
Olarenwaju Kayode - napastnik Austrii Wiedeń.
Myślicie, że którykolwiek z tych transferów jest realny?Najlepiej jakby kupili wszystkich trzech. Jak chcę grać w LM, to wzmocnienia są więcej niż konieczne. Sprzedają, to niech też kupują:ok.
-
@Dovco_HandF Choć z tej trójki Acquafresca wydaje mi się trochę słabym transferem. To gracz, który przez lata obijał się po Serie A, nie zrobił nigdzie wielkiej furory, to też ciężko przewidywać, że Legii LM zawojuje.
-
@mihau1878
Coraz lepsi piłkarze przybywają do naszej ligi :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii
się okaże czy lepsi,najemnicy i tyle -
@pimus1910
Może i tak, ale jak czytałem o jego transferze to przedstawiali go jako bardzo dobry transfer Korony Kielce. -
@Byku-Duma-Warmii
Wszyscy to koty i najemnicyEdycja postu w celu poprawy wulgarnego słowa
-
@pimus1910
Też jestem przekonany, że lepiej stawiać na swoich, no ale jak już sprowadzać kogoś to, żeby to było z głową. -
@Byku-Duma-Warmii
Nie koty a k**** przecież nie zabluźnilem -
Tym razem ofensywa transferowa Wisły Płock.
Oficjalnie nowi piłkarze tego klubu to:
Kamil Biliński - były napastnik Śląska Wrocław.
Nico Varela - były ofensywny pomocnik Larissy.Ponadto na testach medecznych w Lechu znajduje się Niklas Bärkroth, szwedzki skrzydłowy, którym interesowała się także Legia.
Sama Legia natomiast zainteresowana jest bardzo poważnie Damianem Dąbrowskim z Cracovii.