LOTTO Ekstraklasa
-
Ciekawostka z niższych lig:)
http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/hiszpania,6cf04k -
@ToomAnyWays najwyzej beda grali z moja Wisla Puławy
-
@pimus1910
Zobaczymy czy będzie coś sobą reprezentował. Zawodnicy z Hiszpanii już próbowali sił w naszej ligi i wychodziło z różnym efektem. Jestem ciekaw rozwoju jego sytuacji -
Dziś Legia Warszawa pokonała Górnik Łęczna 5:0 (2:0) a bramki strzelali: Nemanja Nikolić (5, 58, 76), który zimą ma odejść do ligi MLS w USA oraz Miroslav Radović (20) i Kasper Hamalainen (90). To był też pierwszy mecz jako trenera w Górniku - Franciszka Smudy. :goal:
-
@Byku-Duma-Warmii W Łęcznej gra Javi Hernandez z Hiszpanii. W debiucie z Piastem strzelił 2 bramki i to były jak na razie jego jedyne w Ekstraklasie.
http://www.flashscore.pl/zawodnik/hernandez-javi/Ys81c9zR/ -
@Dovco_HandF said in LOTTO Ekstraklasa:
Dziś Legia Warszawa pokonała Górnik Łęczna 5:0 (2:0) a bramki strzelali: Nemanja Nikolić (5, 58, 76), który zimą ma odejść do ligi MLS w USA oraz Miroslav Radović (20) i Kasper Hamalainen (90). To był też pierwszy mecz jako trenera w Górniku - Franciszka Smudy. :goal:
Smuda to Dyzma polskiego futbolu
-
Leczna bedzie na wylocie , jeszcze kibice sa zmuszeni jezdzic do lublina na mecz bo przeciez wazniejsze zeby stadion w lublinie sie nie marnowal !! poje... !!
Dzis czytalem ze Lesnodorski powiedzial w wywiadzie ze budzet legii na przyszly sezon to 250 mln zloty .. chyba troche sobie dolozyl ?!
-
@ToomAnyWays Wydymali Leczna po calosci , bylem kilka razy na ich stadionie na meczach z lepszymi druzynami z ekstraklasy to prawie komplety mieli . Skoro lublin wybudowal sobie stadion to niech da go swoim druzynom maja tam 3-ligowcow .
-
@ToomAnyWays Motor to musi sobie poradzic z dlugami i dzialaczami bo puki co przegrywaja mecze juz w szatni i w biurach
-
Błaszczykowski w Legii?! Czy to w ogóle możliwe?
-
@Michal_ACM
Nie Kuba wielokrotnie mówił,że jesli wróci do Polski to tylko do Wisły -
@Michal_ACM
Wydaję mi się, że jeszcze nie czas na jego powrót, choć jeśli by wrócił do Wisły był by bardzo ciekawym wzmocnieniem -
REPREZENTANT CZECH O KROK OD LEGII! JUTRO TESTY MEDYCZNE donosi Przegląd Sportowy :ok_hand_tone1:.
-
Sędzia Mariusz Złotek nowym zawodnikiem Bruk-Bet Termalica Nieciecza i był kluczowym zawodnikiem tego meczu Legia Warszawa 1-1 Bruk-Bet Termalica Nieciecza.