Yaplıan garip hesaba giriş
-
biz kendi aramızda lig açıyorduk okulda arkadaşlarla 7 8 kez açtık fena değildi bi sıkıntı olmadı bu sefer ingiltere açtık ilk ligimizdeki takımları falan aldık skip60birkenara ve mesutsins123 adlı arkadaşlarımız illegal şüpheli transferler yapmaya başladı 2 kere yaptılar sonra biz farkettik ve uyardık ama sizene biz anlaştık yanlış birşey yok diye sallamadılar bizi sonra biz uyardık nafile raport ettik bugün okulda sonra bu skip60birkenara adlı arkadaş birşekilde nasıl yaptıgını bilmiyoruz arkadaşımızdan habersiz levooo7 hesaba girip bulunduğu ligimizden çıkardı sonra bizde tepki gösterdik dedi sizede yaparım falan biz yapamazsın edemezsin derken banada aynı şeyi yaptı bulundugum arsenal takımından haberim olmadan çıkardı ve jetonlarımın bir kısmını harcadı şimdi bana bişey olmaz ban yemem hala aklıllanmadın mı diye geziyor etrafda bu arkadaş hakkında işlem yapılmasını istiyorum eğer inanmazsanız ligdeki arkadaşlarımdan yaptıkları transferlerin sslerini alıp atabilirim olan jetonlarıma ve eğlencemize oldu teşekkürler
-
@egebursa16123 Merhaba bu yazdıklarını da tekrar rapor oluşturarak yazarsan gerekli inceleme yapılır, özel mesajları
-
@cnytakn merhaba. Ben osmye girdim parola login istemedi şimdi o hesabıma bilmiyorum nasıl gire bilirim.yardımcı olursanız sevinirim ![alt text](image url)
-
@nokia12345-0 Merhaba,şifremi unuttum diyerek yeni şifre isteyebilirsiniz mail adresinizi kontrol edin.