Şike, İllegal
-
Ligimde 1. olarak devam ediyordum chealsi ile maçım vardı tam maç günü hesap açılmış ve kamp basılmış %100 ligde ki biri yaptı bunu ama kim olduğunu bilmiyorum report etmem yeterli dimi?
-
@i̇brahim-gökdeniz-çalış Ligte hile yapıldıgından eminseniz report etmeniz yeterli.
-
@i̇brahim-gökdeniz-çalış Merhaba, hile yaptığını düşündüğünüz menajerin profiline girip hileciyi rapor et kısmını kullanarak şikayette bulunabilirsiniz. Hile raporunu oluşturup gönderdikten sonra oyunda kayıtlı mail adresinize gelecek olan hile raporu aktivasyon mailini onaylamayı unutmayınız. Moderatörlerimiz en geç 72 saat içerisinde raporunuzla ilgilenecektir. İyi oyunlar.
-
Arkadaşlar üstte belirttiğim gibi ligde 19 hafta tam o gün hesap açılcak kamp basılcak tesadüfmüdür sizce ?
inşallah gereken yapılır benim merak ettiğim aynı ip üzerinden girişler vs baklıyor mu inşallah baklıyordur bakılıyor ise kesinlike ortaya çıkacaktır
-
@i̇brahim-gökdeniz-çalış said in Şike, İllegal:
Arkadaşlar üstte belirttiğim gibi ligde 19 hafta tam o gün hesap açılcak kamp basılcak tesadüfmüdür sizce ?
inşallah gereken yapılır benim merak ettiğim aynı ip üzerinden girişler vs baklıyor mu inşallah baklıyordur bakılıyor ise kesinlike ortaya çıkacaktır
Rapor göndertikten sonra raporunuzu aktif etmeyi unutmayın.