• Dutch Users

  Ik speel sinds een paar weken weer osm ik doe het voortreffelijk met de engelse osm en ook op dit account ga ik super lekker.

  Alleen wat mij opvalt is dat er maar weinig mensen het oude osm model beheersen dus heel goed trainen daarna slim doorverkopen en zo je waarde om hoog werken.

  Wie herkent dit?

  Want soms is het echt niet fair dat je maar kan blijven kopen met bitcoins.


 • Goedemiddag,

  Je hebt gelijk en eigenlijk zeg je het zelf al je speelt pas een paar weken weer.
  maar dit is wat de commnity al 1000x heeft aangegeven maar het levert GB natuurlijk veel meer geld op zo.

  dus als je slim bent doe je mee met de grote jongens die zetten alle timers, TK en clubcompensatie etc uit.
  De noobs bouw je alsnog eruit dus je praat uiteindelijk maar over een klein groepje die daadwerkelijk de timers versneld en spelers koopt met Bosscoins.

  dus goed opgemerkt, rest alleen nog de vraag wat is nu je vraag verder hehe

 • Moderator NL

  @azfan77_nl

  OSM is een free-to-play game en dus zie je er microtransactie mogelijkheden in verstopt zitten. Net als bij alle andere free-to-play games. De standaard instellingen staan zo ingericht, dat je flink wat Bosscoins kan spenderen. Dit is natuurlijk de manier voor Gamebasics om nog wat geld te verdienen.

  Uiteraard beslist elke manager voor zichzelf hoe hij of zij OSM wilt spelen. Sommige hebben er geen moeite mee om de portemonnee te trekken en andere spelen liever met alle opties uit, en focussen zich op de tactiek of het inderdaad goedkoop spelers aantrekken en voor winst verkopen, om de teamwaarde omhoog te krikken manier.

  Ik zie verder geen suggestie in je post, dus wat mij betreft mag je dit soort constateringen in het SKHF topic op OSM: Het Café plaatsen. https://forum.onlinesoccermanager.nl/topic/529/skhf-café/1845