• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra 1.5 gündür oyuna giremiyorum.. Lütfen yardım edin!!!

Destek
    3
    11
    612
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ProBabay1
      ProBabay1 Turkish Users last edited by

Oyuna giremiyorum. İnternetim var ancak girmiyor, internetim yokken de oyunu açıyorum bağlantı yok uyarısı vb. vermiyor, bildirim gelmiyor. Oyuna girmiyor kısacası. Yardım edin lütfen, Allah rızası için yardım edin. 5 yıllık emeklerim boşa gitmesin lütfen. Saygılarımı sunuyorum..

Bayram Karakuş BABAYİĞİD aslantepe 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • Bayram Karakuş
        Bayram Karakuş @ProBabay1 last edited by Bayram Karakuş

@probabay1 uygulamayi kaldırıp yeniden yükleyerek düzelip düzelmediğini test edebilirsin

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
        (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

ProBabay1 1 Reply Last reply Reply Quote -1
        • ProBabay1
          ProBabay1 Turkish Users @Bayram Karakuş last edited by

@bayram-karakuş Yaptım sayın dostum 2 kere yaptım. Olmuyor hiçbirşey değişmedi. Verileri sil yaptım yine olmadı. Bir türlü olmadı yok mudur başka çaresi lütfen?

Bayram Karakuş 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Bayram Karakuş
            Bayram Karakuş @ProBabay1 last edited by

@probabay1 wifi ile M8 giriş yapamıyorum? Çünkü bazen bende de wifi ile uygulamaya giriş yapmıyor, eğer işlem acilse mobil veri üzerinden giriş yapıp işlemi gerçekleştiriyorum.

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif

ProBabay1 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • ProBabay1

@bayram-karakuş Sayın dostum bende de Wi-fi ile de girmiyor mobil veri ile de 2 türü de silip-denemesini yaptım olmadı. Oyunu sildim 3.kez 2 saattir bekliyorum sizden gelen cevapla yeniden yükleyeceğim. İnternet ile her yolu denedim olmadı; ne yapmalıyım? 😭

• Bayram Karakuş

@probabay1 bende de oluşan aynı duruma göre yaptığım ve bulduğum çözüm yolunu söyledim size. Benim bulduğum çözüm yolu sizde etkili olmuyor anlaşılan. Yetkililer size gereken bilgiyi verirler.

ProBabay1 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • ProBabay1

@bayram-karakuş Teşekkür ederim yardımlarınız ve cevapladığınız için. Bana yardımcı olacak yetkileler bana buradan mı yazar yoksa başka biryerden ben mi ulaşmalıyım?

• Bayram Karakuş

@probabay1 buraya yazarlar

1 Reply Last reply Reply Quote -2
                    • BABAYİĞİD aslantepe
                      BABAYİĞİD aslantepe @ProBabay1 last edited by

@probabay1 Merhaba,

Android sürümünüzü ve osm sürümünüzü yazar mısınız?Ayrıca birden fazla başlık açmanıza gerek yok

ProBabay1 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                      • ProBabay1
                        ProBabay1 Turkish Users @BABAYİĞİD aslantepe last edited by

@babayi̇ği̇d-aslantepe Merhabalar sayın Admin bey. Telefonum 6.0.1 Android sürümü Samsung Galaxy J7. OSM'de en son güncel hali..

BABAYİĞİD aslantepe 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • BABAYİĞİD aslantepe
                          BABAYİĞİD aslantepe @ProBabay1 last edited by

@probabay1 Sorun araştırılıyor.Rapor için teşekkürler.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • 1 / 1
                          • First post
                            Last post