Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra 1.5 gündür oyuna giremiyorum.. Lütfen yardım edin!!!
-
Oyuna giremiyorum. İnternetim var ancak girmiyor, internetim yokken de oyunu açıyorum bağlantı yok uyarısı vb. vermiyor, bildirim gelmiyor. Oyuna girmiyor kısacası. Yardım edin lütfen, Allah rızası için yardım edin. 5 yıllık emeklerim boşa gitmesin lütfen. Saygılarımı sunuyorum..
-
@probabay1 uygulamayi kaldırıp yeniden yükleyerek düzelip düzelmediğini test edebilirsin
-
@bayram-karakuş Yaptım sayın dostum 2 kere yaptım. Olmuyor hiçbirşey değişmedi. Verileri sil yaptım yine olmadı. Bir türlü olmadı yok mudur başka çaresi lütfen?
-
@probabay1 wifi ile M8 giriş yapamıyorum? Çünkü bazen bende de wifi ile uygulamaya giriş yapmıyor, eğer işlem acilse mobil veri üzerinden giriş yapıp işlemi gerçekleştiriyorum.
-
@bayram-karakuş Sayın dostum bende de Wi-fi ile de girmiyor mobil veri ile de 2 türü de silip-denemesini yaptım olmadı. Oyunu sildim 3.kez 2 saattir bekliyorum sizden gelen cevapla yeniden yükleyeceğim. İnternet ile her yolu denedim olmadı; ne yapmalıyım?
-
@probabay1 bende de oluşan aynı duruma göre yaptığım ve bulduğum çözüm yolunu söyledim size. Benim bulduğum çözüm yolu sizde etkili olmuyor anlaşılan. Yetkililer size gereken bilgiyi verirler.
-
@bayram-karakuş Teşekkür ederim yardımlarınız ve cevapladığınız için. Bana yardımcı olacak yetkileler bana buradan mı yazar yoksa başka biryerden ben mi ulaşmalıyım?
-
@probabay1 buraya yazarlar
-
@probabay1 Merhaba,
Android sürümünüzü ve osm sürümünüzü yazar mısınız?Ayrıca birden fazla başlık açmanıza gerek yok
-
@babayi̇ği̇d-aslantepe Merhabalar sayın Admin bey. Telefonum 6.0.1 Android sürümü Samsung Galaxy J7. OSM'de en son güncel hali..
-
@probabay1 Sorun araştırılıyor.Rapor için teşekkürler.