• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Oyuncu İstatistikleri 2

Destek
    4
    5
    520
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Alp Tolga Baydar
      Alp Tolga Baydar Turkish Users last edited by

Daha önceden de ( 14 gün önce) başlık açmıştım. Oyuncu istatistikleri son derece saçma. Cevap veren arkadaşların cevaplarını tatmin edici bulamadım. Bu akşam ki oyunda Kane 4 gol atıyor 9 alıyor kaleye isabetsiz 2 şut gelmiş kalecim de 9 ile oynamış mesela. Dembele sadece 1 asistle oynayıp 4 gol birden atan Kane ile aynı puanı almış. Yıllardır whoscored takipçisiyimdir böyle puanlama görmedim. Oyuncu puanlamalarında ciddi problem var bence. Önceki başlığımda umursanmadı pek ama bir daha bakın derim. Sıkıntı var.

Bayram Karakuş M 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • Bayram Karakuş
        Bayram Karakuş @Alp Tolga Baydar last edited by

@alp-tolga-baydar şahsen ben oyuncularımin maç puanlamasina yada maclardaki puan ortalamasına göre değil, kalitelerine form durumlarına bakarak ve de rakibin kadrosunu analiz ederek maç kadromu belirlerim

"İnsanların en fenası; birine ayrı, diğerine de ayrı görünen iki yüzlü insanlardır." Hadis-i Şerif
        (Kaynak: Buhari, Ahkam, 27, VIII, 115)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Alp Tolga Baydar
          Alp Tolga Baydar Turkish Users last edited by

Konu o değil. Bu istatistik meselesi oyundan soğutuyor

• ComfortablyNumb1903
            ComfortablyNumb1903 last edited by

Oyundan soğutacak bir şey yok ki hocam.
            Moralin bozuluyorsa bakmayıver, aslolan skor değil midir?

Dolores o'Riordan

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • M
              manhay @Alp Tolga Baydar last edited by manhay

Merhaba @alp-tolga-baydar

@hustundel said in Oyuncu İstatistikleri:

@alp-tolga-baydar Sadece gol ve assist katkısı yapanlar yüksek puan almıyor. Takımınızdaki David Luiz'in veya Alba'nın 9 puanını sorduğunuz varsayarak defansif açıdan iyi maç çıkaranlar da yüksek puan alabilir

Zaten size bununla alakali bir aciklama yapildi. Osm compact bir oyundur sadece gol atanlar ya da cok gol atanlar yuksek puan alabilir diye birsey yok x oyuncu gol atamayip iyi bir mac cikarmis da olabilir maclar oyun motorunda simule edildigi icin biz bunu goremeyiz, siz de bunu goremediginiz icin zaten oyuncunun neden yuksek puan aldigina sasiriyorsunuz halbuki o yuksek puan alan oyuncu illa gol atmasi gerekmez dedigim gibi iyi bir oyun cikarmistir.

Staff Support : Turkey

tr.support@onlinesoccermanager.com

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

• 1 / 1
              • First post
                Last post