LM w OSM
-
Witam . pytanie a zarazem propozycja . Czy jest mozliwosc stworzenia Ligi Mistrzow na zasadach jakie panuja w rzeczywistosci ? Wszystkie ligi w osm sa na zasadzie zwyklej ligi kazdy z kazdym mecz i rewanz , a gdyby zrobic prawdziwa Lige Mistrzow z meczami grupowymi a nastepnie drabinka i faza pucharowa az po sam wielki final ? Zawsze to cos nowego i mysle ze kazdy chetnie by sie z takim systemem sprobowal ! . . co wy na to .. ? Domyslam sie ze o tym decyduja wlasciciele gry ale , skoro jest liga pokemon to czego nie mogloby byc CL z prawdziwego zdarzenia
?
-
@maloba Może byłoby fajnie, ale kłóci się to z obecnym formatem rozgrywania lig.
-
@ToomAnyWays Moglby byc oddzielny serwer tylko pod taka forme rozliczania rozgrywki . Nie tylko Liga Mistrzow ale i LE MS ME CA i inne rozgrywki turniejowe .
-
Witam . pytanie a zarazem propozycja . Czy jest mozliwosc stworzenia Ligi Mistrzow na zasadach jakie panuja w rzeczywistosci ? Wszystkie ligi w osm sa na zasadzie zwyklej ligi kazdy z kazdym mecz i rewanz , a gdyby zrobic prawdziwa Lige Mistrzow z meczami grupowymi a nastepnie drabinka i faza pucharowa az po sam wielki final ? Zawsze to cos nowego i mysle ze kazdy chetnie by sie z takim systemem sprobowal ! . . co wy na to .. ? Domyslam sie ze o tym decyduja wlasciciele gry ale , skoro jest liga pokemon to czego nie mogloby byc CL z prawdziwego zdarzenia
?
Zgłoś się ze swoją propozycją do właścicieli gry ( Gamebasics) skoro oni decydują . Od siebie dodam tylko,że na starym forum był taki temat gdzie można było wypisywać swoje pomysły jak ulepszyć grę.
Był on jednak stworzony tylko po to,żeby gracze wpisywali swoje cudowne pomysły w jednym miejscu , a nie śmiecili po różnych tematach, czyli taki kosz na śmieci. Bywały tam nieraz naprawdę niezłe pomysły , ale chyba nikt nigdy nie wprowadził ich w życie. Być może to z tej przyczyny ,że właściciele gry są holendrami , więc z powodu braku znajomości języka polskiego po prostu naszego forum nie czytają . -
@Cezarro Wydaje mi sie ze nie ja mam sie z tym zglaszac tylko osoby tytuujace sie statusami w polskim OSM ?! Nie zostaly im nadane po to zeby swiecic na prawo i lewo to raz ! a dwa wiekszym smietnikiem jest wypisywanie postow po jednej literce takze troche dystansu i zrozumienia ! I spokojnie w Gamebasics znaja jezyk Angielski takze kotakt to nie problem w 21 wieku .
-
@Cezarro Wydaje mi sie ze nie ja mam sie z tym zglaszac tylko osoby tytuujace sie statusami w polskim OSM ?! Nie zostaly im nadane po to zeby swiecic na prawo i lewo to raz ! a dwa wiekszym smietnikiem jest wypisywanie postow po jednej literce takze troche dystansu i zrozumienia ! I spokojnie w Gamebasics znaja jezyk Angielski takze kotakt to nie problem w 21 wieku .
Zgadza się , w Gamebasics znają angielski , więc skoro Ty również posługujesz się tym językiem to napisz do nich bezpośrednio i zaproponuj swój pomysł. Raczej nie licz na to,że ktoś tutaj zrobi to za Ciebie.
-
@Cezarro Dzieki za wskazowki jestem wdzieczny , Powiedz jak sie moge odwdzieczyc ?
-
?
Zapraszam do starego/nowego wÄ…tku:
Nowe pomysły!
:thumbsup_tone1: