• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Nowe pomysły!

Czat
    21
    60
    5459
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Dovco_HandF
      Dovco_HandF Community Manager last edited by

Masz pomysł jak uatrakcyjnić naszą grę? Chcesz podzielić się z nami nowymi pomysłami? Coś ci się nie podoba? Chcesz o tym napisać? Zapraszamy!
      🦅

dovcohandf.osm@gmail.com
      "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
      We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
      text alternatywny

Damiś27 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Dovco_HandF
        Dovco_HandF Community Manager last edited by

▶ maloba ma nowy pomysł na ligi OSM:
        @maloba said in LM w OSM:

Witam . pytanie a zarazem propozycja . Czy jest mozliwosc stworzenia Ligi Mistrzow na zasadach jakie panuja w rzeczywistosci ? Wszystkie ligi w osm sa na zasadzie zwyklej ligi kazdy z kazdym mecz i rewanz , a gdyby zrobic prawdziwa Lige Mistrzow z meczami grupowymi a nastepnie drabinka i faza pucharowa az po sam wielki final ? Zawsze to cos nowego i mysle ze kazdy chetnie by sie z takim systemem sprobowal ! . . co wy na to .. ? Domyslam sie ze o tym decyduja wlasciciele gry ale , skoro jest liga pokemon to czego nie mogloby byc CL z prawdziwego zdarzenia 😄 ?

dovcohandf.osm@gmail.com
        "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
        We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
        text alternatywny

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Damiś27
          Damiś27 Polish Users @Dovco_HandF last edited by Damiś27

@Dovco_HandF Wiem, że powinienem tu napisać swój pomysł, ale u nas w grupie funkcjonuje ten temat od jakiegoś czasu. 😉 Sprawdza się 😉
          Zapraszam do nowego tematu:
          0_1480696122882_Nowy temat.PNG

mihau1878 Dovco_HandF 2 Replies Last reply Reply Quote 2
          • mihau1878
            mihau1878 @Damiś27 last edited by mihau1878

@Damiś27
            Dobry pomysł z tym tematem 🆗

alt text
            Staff Support-Poland- PL.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • Dovco_HandF
              Dovco_HandF Community Manager @Damiś27 last edited by

@Damiś27 Mieliśmy taki temat na starym forum i to dobrze, że coś takiego tu założyłeś? Dobrze jest to rozdzielić od Rekordów i Sukcesów 👌

dovcohandf.osm@gmail.com
              text alternatywny

Damiś27 1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • Damiś27
                Damiś27 Polish Users @Dovco_HandF last edited by

@Dovco_HandF Powiem szczerze, że nie pamiętam. Na ten pomysł wpadłem, żeby wiedzieć jak u nas w grupie wszyscy grają (czy się rozwijają) oraz poprawić aktywność i funkcjonuje troszkę lepiej niż rekordy w PSG, mimo że rekordy są znacznie dłużej.

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • Dovco_HandF
                  Dovco_HandF Community Manager @Damiś27 last edited by

@Damiś27 Tym bardziej gratki za kreatywność 👌.

dovcohandf.osm@gmail.com
                  text alternatywny

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • Didierluk
                    Didierluk last edited by Didierluk

Mecz na każdym slocie jest o innej godzinie więc w widoku kariery, czyli tam gdzie przełączamy między klubami mogło by odliczac czas. Na szybko w Paincie chciałem pokazac o co mi chodzi 😃
                    alt text
                    Lub mecz zakończony gdy będzie po meczu, bez wyniku bo wtedy nie ma radości z oglądania symulacji 😄

alt text

Dovco_HandF CorreThe 2 Replies Last reply Reply Quote 5
                    • Dovco_HandF
                      Dovco_HandF Community Manager @Didierluk last edited by

@Didierluk Świetny pomysł:clap_tone2:

dovcohandf.osm@gmail.com
                      text alternatywny

• CorreThe
                        CorreThe @Didierluk last edited by

@Didierluk Super pomysł, należy to gdzieś wyżej zgłosić

alt text

alt text

alt text

Wisła&Ruch&Widzew&Elana

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        • Dovco_HandF
                          Dovco_HandF Community Manager @CorreThe last edited by

@CorreThe I tak zrobimy :thumbsup_tone1:

dovcohandf.osm@gmail.com
                          text alternatywny

zkrystian 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • zkrystian
                            zkrystian Polish Users @Dovco_HandF last edited by

Myślał ktoś już żeby dodać więcej osiągnięć? Aktualnie jest ich nie za wiele jeżeli chodzi o początkujący/zaawansowany a punktów brakuje 😃

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • Dovco_HandF
                              Dovco_HandF Community Manager @zkrystian last edited by

@zkrystian Jeszcze nie wszyscy ogarnęli te osiągnięcia, co są, włączając mnie 😆

dovcohandf.osm@gmail.com
                              text alternatywny

• Didierluk
                                Didierluk last edited by

Ja myślę wręcz odwrotnie - niektóre powinny zniknąć, jak te z facebookiem. Co ma facebook do umiejętności menedżerskich? nie każdy chce łączyć swoje imię i nazwisko z tą grą.
                                Niby to osiągnięcie jest w początkujących a nawet jak bym był mistrzem świata w OSM to go nie zdobędę.

alt text

pimus1910 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • pimus1910
                                  pimus1910 @Didierluk last edited by

@Didierluk
                                  Zdecydowanie popieram. Osiągnięcie do bani całkowicie

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • Damiś27
                                    Damiś27 Polish Users last edited by

Panowie a co one wam przeszkadzają? Powiem szczerze niektóre są one ciężkie do zdobycia. Ale pamiętajmy że nagrodą są monety. Ja osobiście liczę że w tym roku spokojnie zdobędę Afrykę więc 1000 monet do kieszeni 😉

• Damiś27
                                      Damiś27 Polish Users last edited by Damiś27

Zgadzam się co do tych z Fb, np. ja kiedyś się tam logowałem, później usunąłem i teraz nie mogę się zalogować myślę np brakuję tam 1000 wygranych czy osiągniecie np 50 000 punktów czy awans do 100 najlepszych w kraju itp

Michal_ACM 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • Michal_ACM
                                        Michal_ACM @Damiś27 last edited by

@Damiś27 Są kraje gdzie nawet nie ma 100 graczy 😛

@Didierluk Monety za połączenie kont z facebookiem jak i za zaproszenia wysłane przez facebook są zrozumiałe. Sytuacja win-win. Ty masz monety a Gra może zyskać nowych użytkowników dzięki zaproszeniom lub dzięki udostępnieniu na twoim fejsie jakiejś informacji o grze. 😉 Z drugiej strony monety za te faceboowe osiągnięcia są i tak śmieszne 😛

Ja tylko raz zalogowałem się na to przez fejsa, gdy weszło osm 3.0. Tam było wcześniej dostępne niż normalnie. Przy okazji nabiło mi się to osiągnięcie 😄

• mihau1878
                                          mihau1878 last edited by

@Biker294 said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:

moim zdaniem forum na apce... Ci co sa nowi zobaczyli by nowa opcje i napewno by probowali wchodzic...

alt text
                                          Staff Support-Poland- PL.support@onlinesoccermanager.com

MatysGFC Byku Duma Warmii 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                                          • MatysGFC
                                            MatysGFC Polish Users @mihau1878 last edited by

@mihau1878 Popieram, w apce przydałby sie dostęp do forum, dobrze też by był dostęp do grupy z poziomu aplikacji.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • First post
                                              Last post