• Dutch Users

  Dus als ik het goed begrijp is het zo, dat als je als manager actief bent in een competitie met verschillende managers, maar deze managers niet of nauwelijks actief zijn op de transfermarkt (dus geen spelers op de transferlijst zetten), ik als manager die wél spelers te koop zet, benadeeld wordt. Immers heb ik begrepen dat de 'workers' minder vaak langskomen wanneer er minder spelers van verschillende managers/clubs te koop staan. Vandaag werden spelers extra snel verkocht, maar hier heb ik dus hierdoor niet echt rete veel van kunnen profiteren. Nogmaals conclusie: door inactieve managers op de transferlijst wordt ik dus benadeeld bij het proberen te verkopen van mijn spelers. klinkt nogal cru.


 • Dit klopt niet,

  er komt op meerdere tijdstippen de Engine{ worker} langs komt.

  dus of jij nu als enigste spelers erop zet, moet niks uitmaken.

  Transferlijst wordt regelmatig bijgewerkt, ook jouw spelers worden gekocht mits ze niet al te duur erop gezet worden tot max 2,5 x de waarde

 • Moderator NL

  Wat @OiOiHillegom_NL zegt klopt. Om de 2 uur komt de worker langs om spelers te kopen en dat 8x per dag. Het aantal spelers op de tl, heeft hierin geen invloed.