-
Witam
Mam pytanie dotyczące bitew, czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć jak dołączyć do bitwy lub turnieju.
Na razie to w jednej lidze mam z kim pograć, stworzyłem swoja tam mam początek rozgrywek i 10 aktywnych graczy pozostali to boty. Założyłem grupę i nie wiem w jaki sposób mogę dołączyć do bitwy lub turnieju. Proszę o pomoc w tym temacie. Pozdrawiam doktore mb -
@doktore-mb-1
Różnego rodzaju turnieje są reklamowane na forum, więc jeśli będziesz aktywnie obserwował forum na pewno ich nie przegapisz.
A jeśli chodzi o bitwy to ustalasz możliwość rozegrania bitwy z jakąś inną grup. Jeśli się zgodzą to dopinacie wszelkie szczegóły i gracie. -
@doktore-mb-1 1.Można bitwy grać na 2 sposoby.
- Nowy system w grupach, dzięki któremu można grać bitwy towarzyskie.
Losowe grupy, OSM przygotowuje ligę do bitw i nie ma oddań oraz jest krótka bitwa 5x5 - Stary system - obowiązują zasady BATTLEPEDIA (całościowo lub częściowo)
Gra nim większość grup z czołówki światowej. Gra się nim turnieje gdzie są bitwy lub bitwy towarzyskie, ale zasady szczegółowe mogą być różne. np. 4x4 czy 5x5, ze zgrupowaniami lub bez, są oddania itp.
2.Są jeszcze różnego rodzaje turnieje
3.Rady dla Ciebie ode mnie.- Pogadaj z graczami z Twojej grupy czy są chętni na turnieje/bitwy
- Rozegrajcie ligę grupową w celu rozeznania się jakich graczy masz w grupie.
- Dopiero w tedy myście o bitwie czy turnieju grupowym
- Nowy system w grupach, dzięki któremu można grać bitwy towarzyskie.
-
-
@doktore-mb-1 Koledzy ładnie wszystko wyjaśnili .