Ligi w których gramy
-
@łukasz-wierzbowski założę się, że czerwo dostał w pierwszej połowie już. A dokładnie do 30minuty
-
@łukasz-wierzbowski said in Ligi w których gramy:
Drugi dzień z rzędu ten sam przeciwnik, i tym razem Polska górą, w tym meczu nawet statystyki na moją korzyść jak na 528 gracza na świecie furory nie robi ️
Rankingi nie mają znaczenia . Reprezentacja Polski też jest ( lub była) w rankingu w pierwszej 10 -tce na świecie
-
@cezarro
Trafione w setno z tymi rankingami. -
@krycha288 no zgadles, w pierwszej połowie dostał, a jak na to wpadles?
-
@krycha288 no zgadles, w pierwszej połowie dostał, a jak na to wpadles?
@krycha288 był na meczu
-
@cezarro święta racja, niby 10 miejsce a grali słabiej niż Panama czy Arabia Saudyjska
-
@łukasz-wierzbowski ranking rankingiem, znam takich , którzy się co rusz chwalą na forum jacy to nie są dobrzy i wysoko w rankingu,a co przyjdzie do bitwy bądź turnieju indywidualnego to dają ciała.nie sugeruj się więc miejscem rywala ... druga sprawa, nie we wszystkich ligach gra się na max. W niektórych zaliczamy jedynie cel do dominacji bez większego wysiłku ,tak to tu wygląda .
-
@cezarro said in Ligi w których gramy:
Drugi dzień z rzędu ten sam przeciwnik, i tym razem Polska górą, w tym meczu nawet statystyki na moją korzyść jak na 528 gracza na świecie furory nie robi ️
Rankingi nie mają znaczenia . Reprezentacja Polski też jest ( lub była) w rankingu w pierwszej 10 -tce na świecie
Tu masz przykład na to ,że rankingi w tej grze nie mają większego znaczenia :
-
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@cezarro ja tego gościa też ogralem pytałem w CCWE 2-0 , a dziś rewanż u niego . Przykładów może być wiele , przecież ostatnio często ogrywam gwiazdę polskiego OSM, uczestnika mistrzostw świata @Damiś27 ,który też jest w pierwszej setce.ale akurat Damian to menago przeciwko któremu lubię grać.
No tak , ale Ty zajmujesz na dzień dzisiejszy 762 miejsce w rankingu światowym ,a ja 50358 . Taka drobna różnica
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@cezarro wyciąłeś pewnie te dwa ostatnie zera z mojego rankingu
Nie , przecież zajmujesz 762 miejsce
-
Taka oto ciekawostka
-
-
@radek12_19 Może to dobrze że zszedł, mógłby skończyć jak Lineker w 1990
-
@radek12_19 arabskie żarcie nie każdemu służy
-
@didierluk said in Ligi w których gramy:
@radek12_19 arabskie żarcie nie każdemu służy
Coś kebabik był nieświeży
-
Krótkie podsumowanie bojów już w 5. lidze grupowej PAM. Graliśmy w Anglia - IV liga (League Two).
-
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
Krótkie podsumowanie bojów już w 5. lidze grupowej PAM. Graliśmy w Anglia - III liga (League Two).
A gdzie sezon 6 bo przecież gramy juz 7 sezon :
-
@suchy998 said in Ligi w których gramy:
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
Krótkie podsumowanie bojów już w 5. lidze grupowej PAM. Graliśmy w Anglia - IV liga (League Two).
A gdzie sezon 6 bo przecież gramy juz 7 sezon :
I to chyba 3 liga angielska co wrzuciłes xd