Ligi w których gramy
-
Masz rację, muszę znaleźć/odnaleźć dane z ligi nr 6
-
Po odtworzeniu z osiągnięć menadżerów klasyfikacja pierwszej szóstki została zapisana w ten sposób w Kronikach PAM;
Liga grupowa PAM – sezon 6: Anglia - IV liga (League Two)
- kryminalksg (Cheltenham Town, cel 13) 5440 punktów
- Magic86 (Newport County, cel 16) 6016 punktów
- Dovco_HandF (Accrington Stanley, cel 16) 6776 punktów
- suchy998 (Lincoln City, cel 16) 5029 punktów
- Czajkovsky (Grimsby Town, cel 7) 3157 punktów
- Kamson73 (Forest Green Rovers, cel 13) 3370 punktów
Zdobywca Pucharu Ligi:
Dovco_HandF (Accrington Stanley, cel 16)
-
Ciekawy meczyk mi się przytrafił
-
@mati-colchoner
No czegoś takiego jeszcze nie widziałem, gra zmierza chyba do nikąd niestety -
Obóz 0 vs 1 Byku
-
@mati-colchoner podobny mecz miałem dosłownie wczoraj w Danii
-
Oto krótkie podsumowanie już siódmej ligi grupowej PAM (zgrupowania są wyłączone). Menadżerowie grają coraz lepiej:
-
W ostatnich dniach wybrałem 3 nowe kluby na 3 wolne sloty, akurat trafiłem do trudnych dobrze osadzonych lig, w jednej 11/12 menago ( 1zrezygnowal wczoraj) w drugiej 13/14 i trzecia 11/16 jak narazie 451 konkrecik działa wrzucam kilka ss, bo nudno coś na tym forum ️
I w tym meczu pech :
-
@łukasz-wierzbowski dziś 451 Ci działa, jutro już nie musi.tak tu już jest,że co rusz kombinują z suwakami.kilka dnii taksa pośmiga i padnie.
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@łukasz-wierzbowski dziś 451 Ci działa, jutro już nie musi.tak tu już jest,że co rusz kombinują z suwakami.kilka dnii taksa pośmiga i padnie.
Normalka, z każdą taksa tak jest czy to 433 czy 442 czy 451, mam w zanadrzu kilka opcji na 451 i parę wydaje mi się niezłych na 433, narazie gram 451 bo dopiero buduje kadrę więc wolę nie ryzykować zobaczymy jak będzie śmigać jeszcze przez kilka dni, 3 z tych 4 meczów to jedne i te same suwaki, tylko z Panathinaikosem użyłem innych
-
Rzadko się zdarza aby nawet w grupowej lidze udało się zebrać pełną obsadę menedżerską Nam się udało
-
Rywal ratował się obozem
-
edycja mojej ligi
Trwa zacięta walka. Czy dadzą mi wygrać?
-
@dovco_handf Mnie się nie powinno klasyfikować ,w twojej lidze jestem od kilku dnii... swoją drogą i tak niezłą kadrę już zbudowałem biorąc pod uwagę fakt kiedy dołączyłem
Ligę Jerzy może i wygrasz ,ale puchar niekoniecznie
-
@huzar-shakir Liczę na potrójną koronę w lidze, ale fakt - ty masz łatwiejszą przeprawę w pucharze, Przemo .