Ligi w których gramy
-
W Sudanie finał pucharu pozostanie na długo w pamięci, wielka szkoda tego meczu, pozostaje cieszyć się z mistrzostwa w tej trudnej lidze i potrójnej korony w Grecji
-
@łukasz-wierzbowski
Sporego pecha miałeś. Swoją drogą pierwszy raz widzę by ktoś mecz wygrał mając posiadanie piłki na poziomie 28% -
Wspaniały mój osobisty sukces!
Było ciężko, ale udało się zdobyć potrójną koronę w jubileuszu 50 edycji moich lig, rozegranych w USA.
-
@dovco_handf
Gratki -
@dovco_handf fajna liga tylko szkoda, że połowa to boty były.. Mam nadzieję że następnym razem będzie pełna obsada bo to żadna frajda grać z kompem...
-
@dovco_handf Gratki, może kiedyś znów wpadnę
-
@pawelzylicz zależy jak kto lubi, ja wolę grać ligi pełne gra z botem lub niekwtynym graczem to nie jest żadne wyzwanie
-
@daroo933 Wdepnąłem do @Dovco_HandF z zamiarem zdobycia pucharu,i pewnie wszystko by było ok,gdyby w ćwierćfinale nie wyeliminował mnie...bot.Już nie chodzi o fakt,że zarobiłem czerwo Nie mam w zwyczaju się tłumaczyć redem za przegrany pojedynek.Uważam że boty robią się coraz mocniejsze,Jurek coś o tym wie,bo podobnie jak ja do jego ligi,to on wpadł do mojej po kilku kolejkach i też jest mi tam ciężko.Fakt jest taki iż zostałem pokonany przez kompa Inaczej puchar byłby mój
Swoją drogą Jerzy biorąc pod uwagę że straciłem okres przygotowawczy i 7 pierwszych kolejek to kadrę też zrobiłem spoko.W miarę jestem happy.
-
@huzar-shakir
Wyobrażam sobie Twoją reakcję gdy przegrałeś z botem -
@byku-duma-warmii niestety,nie możesz sobie wyobrazić, bo niby jak ? każdy ma inne podejście do gry.bot mnie ograł i tyle,a najśmieszniejsze w tym wszystko było to że grałem najmocniejszym składem
-
@huzar-shakir
Mamy podobne podejście do gry, a wiem jak bym ja zareagował. -
@byku-duma-warmii Maniek,nie wiem jak reagujesz na porażki,szczególnie z kompem,wiadomo jednak że delikatnie mówiąc jest to irytujące.
-
@huzar-shakir po przegranej z botem to tylko flaszka na stół
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@huzar-shakir po przegranej z botem to tylko flaszka na stół
To Ty musisz często pić Dariusz wtedy Aż dziw że jeszcze funkcjonujesz
-
@huzar-shakir No właśnie, że pije bardzo rzadko raz na miesiąc piwko ewentualnie z botem też nie przegrywam Przemku
-
@huzar-shakir kiedyś na pewno ale w ostatnim czasie nie pamiętam takiej sytuacji
-
@huzar-shakir
Dobra robota Panowie