Ligi w których gramy
-
U mnie z kolei trwa 50 już edycja moich lig, kontynuowanych liga po lidze. oto pierwsza dziesiątka na ten moment:
-
Liga się kończy,huzar łapie formę.Lider (już były) zlany,można w spokoju oczekiwać wysokiej formy na następną kolejkę w WCC
-
Dobry dzień wczoraj w OSM, odzyskałem lidera w Grecji, utrzymuje lidera w trudnej lidze Salwadoru i odzyskałem lidera w Sudanie,Angola jakoś mi nie leży dopiero 8 pozycja z bilansem 3-4-2 , a tak rozbilem byłego już lidera w Sudanie
-
@krycha288 powiadasz że dziś zdobędziesz tytuł? spookoo szansę na to masz sporą Krystian,wystarczy ograć wieczorem huzara
-
@huzar-shakir no nie zdobędę I raczej nie wygram już ;/ będzie mega cięzko w ostatniej kolejce
-
@krycha288 remis jest sprawiedliwy.nie wykotzystałeś atuty swojego boiska ...
-
Przez wczorajsze problemy z zalogowaniem do apki gdzie musiałem walczyć 2 godziny aby normalnie się zaladowalo ( w tym odinstalować i zainstalować znowu osm) wszystkie ustawienia były w pośpiechu i chyba przypadkowo znalazłem dobre ustawienie
-
@łukasz-wierzbowski
Widzisz, czasem problemy z grą są jednak dobrym pomysłem przy poszukiwaniu taktyki -
@mihau1878 said in Ligi w których gramy:
Liga Grupy Husarya 28/30
Juz tylko @krycha288 albo @cogito maja szanse wygrac
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@cezarro Fajnie było sobie pograć wśród elitarnego grona byłych,obecnych i przyszłych reprezentantów. O mejsce w czołówce ligi na koniec sezonu należy się jednak ostro natrudzić.
Bylo blisko , ale ja juz nie mam szans na koncowe zwyciestwo , za to ponizej 3-go miejsca na pewno nie spadne