Ligi w których gramy
-
@byku-duma-warmii Maniek,nie wiem jak reagujesz na porażki,szczególnie z kompem,wiadomo jednak że delikatnie mówiąc jest to irytujące.
-
@huzar-shakir po przegranej z botem to tylko flaszka na stół
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@huzar-shakir po przegranej z botem to tylko flaszka na stół
To Ty musisz często pić Dariusz wtedy Aż dziw że jeszcze funkcjonujesz
-
@huzar-shakir No właśnie, że pije bardzo rzadko raz na miesiąc piwko ewentualnie z botem też nie przegrywam Przemku
-
@huzar-shakir kiedyś na pewno ale w ostatnim czasie nie pamiętam takiej sytuacji
-
@huzar-shakir
Dobra robota Panowie -
@huzar-shakir Ty też robisz kawał świetnej roboty 1 miejsce jest bardzo ważne i powinieneś je utrzymać do końca.
-
@stb411 said in Ligi w których gramy:
@huzar-shakir Ty też robisz kawał świetnej roboty 1 miejsce jest bardzo ważne i powinieneś je utrzymać do końca.
Gdyby nie wasze dobre oddania to byłbym z piętnasty.
-
Podsumowanie Ligi grupowej PAM numer 8, rozegranej w Bundeslidze.
-
o co chodzi z tymi Gwiazdami klasy Światowej pierwszy raz to widzę ale fajnie to wygląda
-
@suchy998 Wprowadzili aktualizację taką jak widać.
Wszyscy gracze powyżej 100 lub równa będą mieli właśnie taki wygląd, czyli będzie "Gwiazdą klasy światowej"
Oczywiście wszystko obowiązuje nie zależnie czy od razu kupiony 100 lub wyżej, ale również Ci co zostaną wytrenowani na 100 lub powyżej -
@huzar-shakir fajnie,troszkę się kolorowo zrobiło
-
Dziś w Algierii rozgrywalem mecz z rywalem przed którym miałem wielki respekt, gracz grupy Revenge, nasi najlepsi chłopacy na pewno znają dobrze członków tej grupy, mecz jak najbardziej na + ale liga bardzo wyrównana :
I w Paragwaju perełka obóz vs obóz i wciąż komplet pkt
-
@łukasz-wierzbowski Rywal jak rywal,każdy jest do ogrania,co pokazuje że rankingi nie grają
Jak tak fajnie Ci hula 433 to zapraszam do mnie do kolejnej mojej ligi,która startuje za kilka dnii . Zobaczymy coż to za cudeńko -
CCWE - Awans do 1 Dywizji turnieju zapewniliśmy sobię w połowie rundy rewanżowej.Jako grupa osiągnęliśmy fantastyczny wynik,przekraczając ponad 21 tysięcy punktów i nawet od czasu do czasu złe oddania okazały się być ... dobrymi