Ligi w których gramy
-
@dovco_handf Jasne,ogrywając boty doprowadzę się do finału, a tam Cię ogram Nie możesz wygrać wszystkiego
-
@huzar-shakir Powodzenia .
-
Coraz częściej nie rozumiem tej gry
-
@łukasz-wierzbowski
Nie Ty jedyny, zapewne jest nas wielu. Choć zasady są proste wygrywa ten kto strzeli więcej goli. -
@byku-duma-warmii
Co najlepsze drugi dzień z rzędu z tym samym graczem się meczylem, dzień wcześniej 14-9 w strzałach i remis 1:1, poprawiłem suwaki delikatne w prawo wiedząc że mam lepsza kadrę ale to nic nie dało, skuteczności brak, już nie wiem gdzie szukać tych problemów ze skutecznością -
@łukasz-wierzbowski Bo jak dajesz strzały z każdej pozycji to próbują strzelić jak Hajto z połowy boiska, dlatego tyle strzałów, a efekt marny Turbokozaka z nimi potrenuj
-
@pawelzylicz
Absolutnie, zarówno w jednym jak i w drugim meczu cisnalem skrzydłami, mimo przesunięcia suwakow po pierwszym remisie w prawo wczoraj jak było widać 23 strzały i 2 gole zaledwie -
@łukasz-wierzbowski może pograj taksą defensywną?
-
@huzar-shakir
To jeszcze gorzej będzie, zamiast remisów będą porażki przy takich statystykach. -
@dovco_handf jurek napisz do mnie na 5 dni przed otwarciem nowej ligi To z chęcią namieszam w lidze
-
@byku-duma-warmii said in Ligi w których gramy:
@huzar-shakir
To jeszcze gorzej będzie, zamiast remisów będą porażki przy takich statystykach.Nie przy niskim ustawieniu suwakach.
-
@huzar-shakir
Uwierz mi, u mnie ostatnio to norma. -
@byku-duma-warmii Taktyki defensywne lepiej sprawdzają się niż ofensywne przynajmniej u mnie. Skromne zwycięstwa 1-0 ale ważne 3pkt
-
@daroo933
U mnie ostatnio defensywnie jak gram, to nie ważne jakie bym miał statystyki przegrywam 1:0. -
@byku-duma-warmii Najwidoczniej silnik na Ciebie się upał. Ale nie martw się też miewam takie mecze nic z tym nie zrobisz, graj swoje a forma sama przyjdzie
-
@daroo933
Mam taką nadzieję, może być również tak, że po prostu Ligi Retro mi nie służą. -
@byku-duma-warmii Mi kiedyś też nie służyły więc to nie ma znaczenia
-
@daroo933
A mi właśnie ładnie śmigało się kiedyś w retro, a w tej edycji MPP to cały czas tylko dół tabeli okupuje. No nic trzeba coś zacząć działać. -
@byku-duma-warmii ty grasz często def może spróbuj coś off