Ligi w których gramy
-
Nie ma to jak rozpocząć nowy sezon tak jak poprzedni Jest powtarzalność
-
Zastanawia mnie kto to jest ten czarnykotlet już od jakiegoś czasu widuję go w ligach gdzie notuje gorsze wyniki od botów..
-
@Stefan-Joptwojmać Wystarczy sprawdzić IP.Twoje domysły są bez podstawne. SĄDZĘ ,że uważasz ,iż może to być czyjeś multi.
-
@huzar-shakir @Stefan-Joptwojmać
Znam tego menadżera. To żadne multikonto. Grał w moich ligach, a ja wszystkich sprawdzam z moich lig. On gra dla samej przyjemności grania. Na wynikach mu nie zależy. Też tak można, to nie jest karane. To bardzo sympatyczny, młody człowiek :ok_hand_tone2:. -
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@Stefan-Joptwojmać Wystarczy sprawdzić IP.Twoje domysły są bez podstawne. SĄDZĘ ,że uważasz ,iż może to być czyjeś multi.
To Twoje domysły są bezpodstawne, grałem z nim wiele lig u Dovco i tam też brał w czapkę ciągle. Zastanawiam się tylko jak on to robi?:)
Jak widzę kogoś podejrzanego to od razu piszę PW do Dovco i on w miarę możliwości sprawdza, także odbij
Tak nawiasem mówiąc te boty są ostatnio jakieś dziwne, wczoraj sam z jednym zremisowałem, przedwczoraj wygrałem 5:0.. mam też taką perełkę - terminarz oba i jego mecze, po meczu ze mną wyszedł z ligi.. a WALENTY jest aktywnym menago..
-
To terminarz bota tam mi coś się stało i zamiast "terminarz oba" powinno być "terminarz bota".
-
Wyniki częściowe schabowego z Argentyny.Jak widzisz większość meczy przegrywał z ludźmi.
-
@huzar-shakir Schabowy .
-
@Dovco_HandF tak...I ten schabowy w poprzedniej lidze zmiótł mnie z boiska wygywając 4-1,mając wartość kadry z 5 razy mniejszą.Ale Ty znasz go.Ciebie też w jakiejś lidze pokonał.Cuda się zdarzają
-
@huzar-shakir I pokonał, i remisował. Ale raczej to dzieło przypadku aniżeli jego umiejętności .
-
@Dovco_HandF Wiem.Zazwyczaj jak ogrywał świetnego menago to po jego czerwie.
-
@huzar-shakir Dokładnie tak .
-
@Dovco_HandF Każdy ma prawo cieszyć się z pokonania zdecydowanie wyżej notowanego grajka
-
@huzar-shakir Też tak mam (pamiętam moje wygrane z bardziej utytułowanymi kolegami z PE w ligach grupowych czy zwycięstwa z węgierskim mistrzem świata w mojej lidze) :ok_hand_tone1:. Ludzki, normalny odruch...
-
@Dovco_HandF Teraz to co innego.Tak łatwo się nie dajemy :D...Chyba,że w retro