Ligi w których gramy
-
@Stefan-Joptwojmać Tu masz mój mecz z Husarya Cup Sam po obejrzeniu statystyk nie wierzyłem, że tak można. Powinien mnie klepnąć 2 3 do zera a tu suprise
-
W prawdziwym futbolu takie rzeczy też się zdarzają W zasadzie powinno to świadczyć o dobrej taktyce defensywnej, ale nie w przypadku osm. Tutaj przy tak miażdżących statystykach jest to głównie fart, że ten zdecydowanie słabszy wygrywa. Bo w OSM jeśli zagrasz dobrze defensywną taktyką to masz przewagę w każdym aspekcie gry co jest trochę bez sensu... Przy tych statach to tylko fart.
-
Dzisiaj grałem 2 mecze na swoich kontach. W jednym czerwona kartka na samym początku meczu i 0-6 a w drugim dwie czerwone jeszcze w pierwszej połowie i 0-4. Kocham OSM
-
@Wojtyn84
Miałem wczoraj podobny mecz z dziwnym wynikiem przy przewadze u siebie we wszystkich aspektach gry poza jednym: bramkowym . 451 znowu pokazało jak fartownie potrafi wygrywać z każdą ofensywną formacją.
-
@Dovco_HandF Miałem z nim tak samo w bitwie, tylko że miał 2 strzały na bramkę
-
@Michal_ACM ja jakies trzy dni temu mialem na dwoch kontach mecze, ze dostalem w pierwszej polowie czerwo i mimo wszystko wygralem oba spotkania ; ) LOTERIADA
-
Jednak w randomowych ligach jest znacznie łatwiej wygrać chociaż po porażce u siebie z Benito straciłem lidera to w przedostatniej kolejce pokonałem głównego rywala 4:1 i sięgnąłem po tytuł. Wpadło 4295 punktów i myślę, że to wynik optymalny biorąc pod uwagę, że w lidze brakowało jednej osoby do cel 1. W dodatku odpadłem po karnych w 1 rundzie pucharu z Pawłem:)
-
Mi się wczoraj coś takiego przydarzyło
Aż się wszystkiego odechciewa jak się zobaczy coś takiego, a szczególnie, że to wynik na głównym koncie, gdzie zbieram punkty na MŚ -
@Byku-Duma-Warmii Znam ten ból...
-
Koniec ligi mojej 33 z rzędu ligi, tym razem w Izraelu. Cele pozaliczaliśmy. 2 bramki zabrakły mi do wygrania ligi, Casul wygrał lepszym bilansem bramkowym. Brawo dla krystiana, który wygrał ze mną w pucharze po karnych w 1 rundzie, pomimo mojego obozu i zaszedł aż do finału, gdzie nie dał rady znowu w karnych kryminałowi. Stefan, kuba i martin zagrali na solidnym poziomie. To była kolejna ciekawa liga. Szkoda tylko, że mikimalinowski nam uciekł po kilku pierwszych porażkach. -
-
-
@Dovco_HandF tak z ciekawości, jaka jest różnica jak grasz kolejny sezon w jakiejś lidze albo zaczynasz od nowa? składy zostają?
-
@Didierluk Wszystko ZAWSZE resutuje sie od zera. Nie gram w jednej lidze np izraelskiej sezon po sezonie, tylko zmieniam sobie na inny kraj. Na przykład przedłużeniem moich lig na subkoncie nr 1 po Izraelu jest RPA. Niestety nie zdążyłem nawet zareklamować ligi, żeby kogoś zaprosić, bo przez noc zapełniła się w całości :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Już masz taką reputację, że to ligi reklamują Ciebie i wszyscy ściągają do ligi by zagrać właśnie z Tobą -
@Byku-Duma-Warmii Oby to były prorocze słowa, wieszczu :ok_hand_tone1:.
-
Koleś ładnie ciśnie w ofensywie