Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir
czy pomnik to nie wiem -
pomnik upadłego,który szuka światełka w tunelu.W tym przypadku na niebie
-
@huzar-shakir
haha dobre dopisać Czarny kotlet i wyslij mu jako nagrodę za całokształt w OSM od polskiej społeczności -
@pimus1910 Zawsze mogę mu osobiście przekazać nagrodę
-
@huzar-shakir
Jesli tylko ten pomnik przeniesiesz to czemu nie w końcu to Twój sąsiad jeśli pamiętam? -
@pimus1910 Ja mam lepszy nawet pomysł/Postaram się,żeby mnie kotlet na wycieczkę do Madrytu zaprosił.On sobie pospaceruje a ja pójdę na mecz Realu,który obejrzę dzięki temu,że schabowy i bilecik zakupi.
-
Jasne,a najlepsze jest to że twój rywal grał 343. ZAPOWIADA się ciekawy finał - @ stb411- @FORMOZA
-
@Didierluk Cieszę się, że cały czas idziesz do przodu. Niestety OSM jak w życiu statystyki to statystyki i nieraz wynik może być inny niż przebieg meczu.
-
@αĸαsнɪ Wziął na mnie zgrupowanie, ale doświadczenie moje pokazało kto jest lepszy
W 1 połowie strzeliłem gola, później dla niego 1 czerwona i po kilku minutach mój 2 gol. Pod koniec 2 połowy dostał 2 żółtą, czyli czerwona...
Ciekawe jest to że jest w grupie Scorpions. w lidzę dobrze gra, ale brakuję mu doświadczenia.
Dalej jestem bez porażki. W lidze gram z Shadi32 i @Włodar35 mam nadzieję że się obudzą i zaczną grać lepiej. Szkoda, że kilku dobrych graczy odeszło i będzie mniej punktów, bo musiałem słabszych graczy ściągnąć żeby zapełnić ligę -
Dziś ponownie wygrałem na wyjeździe mimo gorszych statystyk z rywalem który jest mega mocny.
-
Najwięcej zdobytych,najmniej straconych goli.Zero porażek.Puchar zdobyty.A tytułu nie zdobyłem.Być może dlatego,że na wjeździe było 15 menago została na koniec garstka i nie było komu odbierać punktów przeciw Heerenveen..
-
Ostatnio chyba coś ciekawego odkryłem, od jakiegoś czasu próbuje ustalić dlaczego mimo dużo lepszych statystyk przegrywam i.. coraz częściej udaje mi się wygrywać mimo gorszych statystyk. Dziś taki kwiatek:
Mimo, że miałem morale bardzo słabe po 4 porażkach z rzędu, sniki ma 2x taką wartość jak ja to udało mi się wygrać, testuję dalej może coś ciekawego z tego wyjdzie. Dodam tylko, że w pucharze zagrałem tak samo i udało mi się po karnych awansować.
-
ops zapomniałem wyciąć ramki
-
@Stefan-Joptwojmać
Dokładnie, ostatnio bardzo często się tak zdarza, że mając gorsze statystyki wygrywa się mecz, ciekawe czy da radę tak grać na dłuższą metę, grając co mecz taką taktyką. -
Na razie na 6 meczy z rzędu 3 wygrałem mając słabsze statystyki, 3 nie liczę bo to komputery. Testuję dalej.
-
@Stefan-Joptwojmać
To coś może być z tego, bo wygrać 3 mecze z rzędu mając gorsze statystyki to nie przypadek. -
Koniec mordęgi.Żeby wygrać ligę musiałem wziąć obóz na @stb411 .Tym bardziej,że @FORMOZA walczył z @radek12_19 też o mistrza.Udało się.Argentyńska skończona.Jutro start w ...Argentynie,tyle,że B.
-
@huzar-shakir Graty
-
@radek12_19 Dzięki.Tak miało być