Ligi w których gramy
-
Półmetek ligi marokanskiej, swoja droga kolega @Biker294 idzie na rekord pod wzgledem kartek
-
@Biker294 Ty faularzu
-
Wyniki ligi grupowej PAM
Tabela końcowa
Puchar
Gratulacje dla @tristan1982 (zwycięzcy ligi) oraz @sniki26 (zwycięzcy pucharu)
I jeszcze na koniec kolejność według punktów menedżerskich
-
Była to ostatnia liga grupowa PAM w tym roku. Ze względu na liczne turnieje (WCC, CC, CCWE oraz IMP) w których gracze PAM będą uczestniczyć, jesteśmy zmuszeni zawiesić ligę przynajmniej do końca roku. Wielkie podziękowania dla wszystkich uczestników zarówno z obecnej edycji, jak i z poprzednich. Razem udało nam się stworzyć niezwykle ciekawe rozgrywki, w których grali najlepsi polscy gracze oraz kilku zagranicznych gości. Na razie to tyle, wrócimy na pewno w przyszłym roku
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
Rzgrywki ligi chińskiej u @suchy998 dobiegły końca.To właśnie jeden z liderów grup PAM zwyciężył rozgrywki ligowe, zaś Puchar powędrował do @Kamson73.
Brawo @suchy998 .
A @Kamson73 to również, inny lider, też z grupy PAM . -
@huzar-shakir dzieki wszystkim za udział i zapraszam na dalsze rozgrywki tym razem bedziemy grac w Honk Kongu:)
-
@maloba said in Ligi w których gramy:
gdzie sie podziala liga mistrzow ? beta czy cos takiego ?
Jakiś czas temu beta zniknęła , a wraz nią zniknęły z gabloty wszystkie zdobyte tam puchary . Ale może jeszcze wróci , na razie nie ma chyba nigdzie oficjalnej informacji
-
Kolejna z moich lig skończona.W jednych z najciekawszych w jakich grałem niestety nie udało się ograć świetnie grającego i transferującego @nocny neon.Wygrał i ligę jak o puchar.
-
Mimo sezonu bez porażki tytułu nie zdobyłem.Takie rzeczy się chyba zdarzają.Na pocieszenie zdobywał puchar USA
-
1 kolejka w mojej lidze bardzo wyrównana, zapowiada sie ciekawy sezon
-
-
Wczorajszy półfinał pucharu w lidze grupowej Polish Warriors, wynik nieco hokejowy i dobda skutecznosc po obu stronach pozostaje niedosyt bo po pierwszej polowie bylo dosc wysokie prowadzenie
-
@Łukasz-Wierzbowski skuteczne te 352
-
ZAPRASZAM WSZYSTKICH, KTÓRZY JESZCZE NIE GLOSOWALI DO WYPEŁNIENIA "SONDY" KTO W TYM ROKU ZOSTANIE IMP OSM, link poniżej :