Ligi w których gramy
-
@radek12_19 Dzięki.Tak miało być
-
@huzar-shakir niekoniecznie miałem chrapkę na mistrza, ale byłeś lepszy
-
@radek12_19 nie sądziłeś,że wygrasz w mojej lidze
-
@huzar-shakir gościnny to nie jesteś w swojej lidze
-
Bardzo trudna liga, było bardzo ciężko zwłaszcza, że atakowałem z 9 miejsca przez fatalny początek. Usiadłem nawet na fotelu lidera na kilka kolejek, ale Matusiak Andrzej złoił mi skórę i przerwał serię 11 zwycięstw z rzędu. Tak swoją drogą to przegrałem tę ligę można powiedzieć przez remis z komputerem.. no i dostałem 3 obozy:[
-
@Wojtyn84
Wiesz nie da się wszystkiego wygrać, a i tak bardzo ładna liga w Twoim wykonaniu. Sporo punktów wpadło na konto, a pewnie jak byś wszystko wygrał było by gdzieś koło może nawet 8 tys. Gratki za wynik
@Didierluk
Gratki za puchar, pięknie rozegrałeś go taktycznie :slight_smile: Mam takie pytanko wziąłeś na niego zgrupowanie czy bez zgrupowania wygrałeś z taką przewagą w statystykach ? -
@Byku-Duma-Warmii wziąłem zgrupowanie bo miał lepszy skład, był niepokonany w lidze no i to finał pucharu
-
@Didierluk
To dużo wyjaśnia :slight_smile: -
Liga grecka.Rywal cel1,mój 13.
Przeciwnik słaby,jednak logujący się dzień w dzień.Nie wiem czy akurat w tym spotkaniu obóz by mu pomógł .
-
@huzar-shakir Brałeś zgrupowanie czy nie? Jaka wartość obu zespołów?
-
@huzar-shakir
Świetny wynik Gratulacje Kolego -
@Byku-Duma-Warmii dzięki.wynik jak wynik.dla niektórych to chyba i 30:0 byłoby za nisko
-
@huzar-shakir
Nie dla mnie, u mnie jak jest - to spory już wyczyn :slight_smile:. -
przeciw obozowi też (mimo wszystko umiem zagrać,i nie z ogórkiem,czasem z niezłym prezentującym dobry wysoki poziom menago...)
znów z greckiej.